BilderDagens outfitTips

Rosa hår, magisk kimono och plåtning

Haft en superrolig dag där vi har plåtat för ett samarbete. Först så färgade vi mitt hår rosa hos @braidandblow , dom håller till på The Lobby. Hit kommer jag gå fler gånger för att göra roliga håruppsättningar med flätor- de är deras specialité!

Vi använde den här för att få håret rosa. Nu kommer håret att vara rosa i ett par dagar, kul!

När vi var klara med håret kom bästa Linda från Depend och hjälpte mig att få flawless bryn och ögon. Är helt kär i deras produkter efter vårt samarbete med brynskolan.

Fick massa frågor om min outfit på story so here we go!

Kimono: Lindex (ÄLSK)
Linne: Bikbok
Shorts: H&M
Skor: Bull Boxer

Foto: Sandra Rogers ?

// Nu- mot föris!

5 Kommentarer

  1. Emelie

    När jag såg denna outfiten sprang jag ut till bilen och körde fort till Lindex så nu har jag också denna kimonon! ?

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting