Allmänt

Retstickepatrullen är igång

Minns ni vår familjekalender? Den jag satte upp i höstas som barnen tyckte var rolig att kryssa för dagar, kolla namnsdag och skriva i olika saker som händer i livet.

Den kalandern förstörde min styrfar 🤣 (läs HÄR). Tillslut fick det vara nog och barnen har redan gjort ett prank för att ge igen (läs HÄR).

& nu kommer fortsättningen följer…

Igår var det min styvfars födelsedag och han fick en egen kalander från barnen!

Men det är inte en vanlig kalander, för retstickepatrullen har kluttrat i den. Love, min styvfar hejar på AIKMarkering på alla hjärtans dag, ”ingen choklad” Inte bjuden på barnens kalas

& bu på hans födelsedag //Nu fick han så han teg sa Molly 🤣

5 Kommentarer

    1. Leoni

      Paula har taggat inlägget där det finns bild på vad han kluttrade, tar 1 sekund att titta själv.

      Alla har olika jargong och barnen, samt Paulas styvfar vet nog mycket väl vad dom kan inte kan göra mellan varandra 🙂

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting