Dagens outfit

Redo för gudsyrrans namngivelse

På lördag har lilla gullgrodan Juni namngivelse. Hugo är gudfar och tjejerna kallar sig själva för gudstorasystrar♥️Jag tycker att det är så kul att matcha. Dessvärre (för mig) har barnen dragit iväg åt olika håll gällande kläder. Dom är som natt och dag där ena gärna bär bekvämt medan den andra gärna skulle köra klackskor varje dag! Men inför namngivelsen tittade vi på H&M Kids och det här tyckte båda om (yeih!!!). Inför fest funkar alltid glitter och paljetter.

En sådan här Teddy-kappa skulle jag också vilja ha!

Vi beställde allt på nätet och hittade klänningarna under H&M Kids ”Exlusive”. Känner ni också av temperaturskillnaden just nu? Idag bär jag till och med mössa! Dom här rosé kängorna får sin premiär på lördag men tänker att dom kan användas även i vardagen nästa vecka. Med sånt där gosigt ludd inuti

10 Kommentarer

 1. Emilia

  Paula, du skrev ju ett inlägg för ett tag sedan angående att du köper mycket nya kläder och att du är medveten om att du borde minska på inköpen. Varför fortsätter du köpa nytt hela tiden? Nytt inför skolstart, nytt när ni ska göra något, nytt inför namngivning osv. Tjejerna måste väl ha mycket kläder redan? Finns det verkligen inget dom kan använda? Jag förstår att det är kul att köpa nytt, men är det verkligen nödvändigt att göra det hela tiden?
  Ta inte detta som hat nu, för så är det inte menat. Du får göra som du vill, men jag är bara nyfiken på varför man fortsätter konsumera när man är medveten om att man borde dra ner på det. Sorry för negativ kommentar, men jag menar inget illa. Är som sagt bara nyfiken och tycker att det är intressant att höra hur andra tänker.

  1. Paula Rosas

   Hej Emilia!

   Ingen fara, man måste få ställa ifrågasättande frågor😌

   Har ägnat de senaste veckorna till att rensa, rensa och rensa. Sommarkläder står i backar på vinden och även kläder som Leonore i sin tur kommer att få ärva. Det är skönt att rensa och få överblick vad som saknas. Just nu är det dåligt med ”finkläder” utan mest bekväma vardagskläder. För att vara jag så har barnens konsumtion minskat men har inte kunnat hållas för skolfoto och dopet. Jag tänker på detta samtidigt som jag har överblick i garderoben och vet vad tjejerna behöver. Inga plagg försvinner utan ärvs till Leonore och det som inte längre passar henne ger vi bort♥️

   1. Linda

    Jag köpte mycket kläder när min äldsta son var mindre utan egentligen reflektera över varför… dels var det ju roligt att klä honom fint, sen blev det en ”grej” att han skulle ha nytt vid speciella tillfällen, typ till skolfoto, högtider och resor.
    När han blev 11-12 så hängde han en del med äldre kompisar som i sin tur bar märkeskläder- detta smittade av sig och hans intresse för dyrare kläder väcktes och i samband med att jag/vi ofta köpt nytt så blev just kläder något otroligt laddat för honom. Fick mig en rejäl tankeställare även för egen del – alltid haft en stark känsla av att ”rätt” kläder ska få mig att må bättre – och har ändrat helt hur vi konsumerar. Särskilt för barnens skull. Vi pratar helt plötsligt om hållbarhet, hur viktig det är att vara bekväm i sitt ”eget skinn”, att försöka att inte påverkas av hur alla andra ser ut/har på sig, särskilt inte på social medier.
    Varit en resa, speciellt för mig och min man som tidigare konsumerat en hel del utan att reflektera över det. Nu känner vi att vi är bättre förebilder för barnen och dom i sin tur känns mer medvetna och har börjat resonera annorlunda i allt som rör nya inköp – är det verkligen nödvändigt, kan man köpa begagnat, kan vi sälja något som ej passar/används längre för att betala för det man ska köpa?

 2. Nicolina

  Underbart att tjejerna ser sig som gudsyrror. Jag har själv två gudsyrror som jag följt genom hela deras liv. Idag är dom två av mina absolut närmaste vänner. Ibland kan gudsyskon guida och hjälpa när livets alla problem och ögonblick slår till 🙂

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting