Tips

Recension på CAIAS läppstift

Bianca Ingrosso och CAIA gör det igen! En sån sjukt bra marknadsföring av de nya, matta läppstiften som lanserades i förra veckan. Efter dagars uppdateringar kände jag ”Jag vill ha ALLA!”.

Men lugnade ner mitt eget ha-begär och nöjde mig med att klicka hem tre matta läppstift.

NO DRAMA

-SALTY CARAMEL

OWE YOU NOTHING

Under veckan som har gått har jag testat alla tre och jag har en personlig favorit (en otippad favorit!). Alla tre läppstift ger en matt finish utan att det känns sådär torrt mot läpparna. Läppstiftet känns mjukt och skonsamt, och läste mig till att de innehåller en olja från passionfrukt som ger läpparna både näring och vård.

Ett annat stort plus är att läppstiftet är veganskt och inte luktar någonting. Jag upplever att pigmenteringen sitter i länge. Jag har applicerat läppstiftet på morgonen och inte känt ett behov av att dra på ett till lager för att fräscha upp färgen. Om man däremot skulle ha kvällsplaner misstänker jag att man skulle vilja fräscha upp färgen.

Jag gillar dessa matta läppstift skarpt och ger de nya skönhetsprodukterna 5/5 poäng!

Vilken var då min favorit?

Jag trodde att ”Owe You Nothing” skulle bli min favorit eftersom att jag har en förkärlek till just röda läppar. Men min favvo är ”No Drama” och ”Salty Caramel” tillsammans!

Vilket tycker du var finast? Har du någon egen favvo ur den nya kollektionen med matta läppstift ifrån CAIA?

10 Kommentarer

  1. NS

    Hej Paula, kommenterar aldrig men känner att jag måste det nu. Vill ge dig en det high-five för att du har Sveriges bästa blogg men främst vill jag ge dig en high-five för att du verkligen gör ditt yttersta för att vi läsare ska få en blandning av inlägg och ämnen. Du är grym! Vill också höja dig för att det känns som att du är så äkta, vet inte varför jag får den känslan då jag inte känner dig, men tycker att du genomsyrar en känsla av ”äkthet och värme”. Hejja dig!

      1. Jonsson

        Fortsätt gärna med sånt. Det gör dig väldigt trovärdig, att kunna blanda, egna initiativ med betalda samarbeten 👌🏼

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting