Dagens fråga

Q/A

 

Vad är det roligaste du tackat nej till?

I höstas fick jag en rolig förfrågan. Jag skulle få flyga till Orlando och gå på alla roliga nöjesparker. Försökte få med familjen, men det gick inte så jag tackade nej. Det handlade om ett par dagar (mindre än en hel vecka) men jag prioriterade min egna resa till Costa Rica nästa år.

Nöjesfält är fantastiskt kul, men hur kul är det om man inte har någon att dela det med? Resan till Costa Rica är en träningsresa som Pischa anordnar. Där kommer jag vara omringad av vänner och likasinnade. Det kändes som att den resan ger ett större värde och när det handlar om tid ifrån mina barn så jämför jag.

Käkar du socker?

Blev en het diskussion igår om att jag kände mig bakfull av socker och lite sömn imorse. När jag var liten stod godisskålar framme jämt, och jag fick lördagsgodis. Men jag åt aldrig upp mitt godis eller tog ur skålarna på bordet. Jag tyckte helt enkelt inte om godis, och har alltid föredragit god mat.

Hugo har gett mig laster, så som att börja tycka om läsk, rödvin och kaffe. Innan Hugo funkade vatten bra. Andra laster är god choklad och glass. Marabou kommer alltid att vara min favorit!

Till vardags äter jag normalt. Ser till att få i mig det jag behöver och jag äter också lite tillskott av olika vitaminer. Jag dricker en protein shake om dagen för att verkligen få i mig tillräckligt med protein. Jag tränar för att jag tycker det är roligt och utmanande, och jag slarvar inte med min vila och återhämtning.

Just med socker så förhåller jag mig så som till barnen. Godis och socker är ingenting som finns i vardagen, men som ör okej när man vill unna sig. Lördagsgodis funkar bra. En kväll i veckan när vi käkar vad vi vill. Inte för att vi behöver det utan för att det är gott. Om jag ska välja mellan en godis skål och en ostbricka så skulle jag välja en ostbricka, alla dagar i veckan.

Hur är er relation till socker?

Tv eller data?

En dator! I datan har man i princip en tv med alla appar.

Brukar du skratta för dig själv?

Gud ja 😊

 

8 Kommentarer

 1. Jenny

  Jag skulle vilja vinna till min älskade underbara storasyster! Hon har haft ett riktigt tufft år där missfall har varvats med en graviditet som vi alla var överlyckliga över tills det i 4,5 månaden upptäcktes att barnet hade en kromosom avvikelse (OM barnet skulle överleva graviditeten/förlossningen så lever de max 3 år och då med sondmat etc). Hon fick göra en sen abort och har varit helt förstörd.

  Nu är hon gravid igen och har lyckats ta sig till 4:e månaden, inga avvikelse är upptäckta! Helst av allt hade jag velat ge min syster hela världen då hon är så godhjärtad och alltid finns där för alla! Men vet att hon har pratat om sådana tavlor så drömmen hade varit att få ge henne en sådan ❤❤❤

  (Hade såklart kunna köpa en själv men är en extremt fattig student med en sjuk sjuk hund dit alla mina pengar går).

 2. Nathalie

  Ibland öndkar jag att min son gick på samma förskola som dina tjejer för dom hade haft sju dundrande kul och jissus vad hyss dom hade hittat på. Heja heja Molly och Leonore! Ville bara heja lite på dom i dagens inlägg hoppas det va okej

 3. Jennifer

  Hur ofta tränar du och hur mycket anser du att man bör varje muskelgrupp per vecka om man vill öka i muskelmassa? 🙂

 4. Jessica

  Är precis som dig. Uppväxt med godis på vardagsrumsbordet men aldrig riktigt tyckt om söta saker. Har aldrig ätit så mycket godis, bullar, kakor etc. Föredrar hellre då en riktigt feeeet pasta eller en Hamburgetallrik med bra gjorda pommes till. Dricker sällan läsk, men har på senare tid druckit en del clean (sponsra mig gärna). Har dock sagt max 1/dag endast dom dagarna jag tränar. Det är väl kanske inte heller så bra att hälla i sig tänker jag. Men med tanke på hur lite sött jag äter, dricker ingen alkohol, röker inte eller något annat ”som är dåligt för kroppen” så tycker jag det är ok att fortsätta ta en burk då och då 😉 ingen är väl perfekt haha

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com