Tips

Pyssel med naturen

dag är det hemmadag med barnen. Vi brukar ha planer sen flera dagar men idag orkar jag inte. Imorgon ska jag på kick-off med Loppi gänget hela dagen och på söndag har Loppi sitt stora höstevent och alla i familjen ska delta. Jag känner ett stort behov av att få vila under helgen och just denna kommer det inte att finnas speciellt mycket tid till just vila. Så idag chillar vi helt enkelt. Idag är den dagen jag får boosta med kvalitetshäng med ungarna.

Jag köpte lite målarfärg på Panduro igår. Vi ska alldeles strax upp i skogen för att leta efter saker vi kan måla. Kottar, stenar och pinnar. Jag tänkte dra fram tomma mjölkpaket och saxar också. I denna materiella värld som vi lever i är det kul att varva med att bara leka med just kottar också. Vi kanske hittar lite blåbär också om vi har tur.

P8252396

 

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com