Dagens matReceptTips

Proteingröt med kaseinfluff

Det vart en sen frukost, eller rättare sagt frukost nummer två för idag 🙈. Här mina vänner, här har ni min frukost för ett par månader fram!

Proteingröt med kaseinfluff (Se hur jag gör fluffet HÄR)

Vi har förätit oss lite på ägg. Ett tag ville alla i familjen ha ägg fast i olika former. Molly stekt, Paula äggröra och Leonore och Hugo kokta. Men nu har vi kommit in i en varm, god och härlig grötperiod. Blir ni också sugna på det varma under hösten?

Jag käkar Clean Eatings proteingröt för att stimulera proteinsyntesen i min kropp. Jag vill öka min muskeltillväxt och vill börja min dag med just en proteinrik frukost. Det är nästan lite larvigt hur något så gott kan vara det som gör att musklerna byggs upp!

Grötmixen innehåller havre, proteinpulver, russin, pumpakärnor, solroskärnor, frystorkade jordgubbar och vanilj. Snacka om smidigt med en färdig grötmix!

Tillagning för en portion:

Blanda 1 dl grötmix med 1,5 dl vatten eller mjölk.

Koka gröten i några minuter på hög värme.

Till barnen: Har jag denna färdiga grötmix, också från Clean Eating. Med havre, frön, vanilj och bär.

Leonore är tokig i äpplen så toppar hennes gröt med äppelmos och dessa äppelringar med kanel

6 Kommentarer

  1. Elin

    Detta är något jag länge funderat över – vad är skillnaden på dessa färdiga grötmixar och att man själv bara blandar ihop samma ingredienser och tillsätter vatten? Är det någon skillnad?

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting