Allmänt

Producent Precious-P

Jag: Jag har kommit på världens idé.

Hugo: Låt höra.

Jag: Om vi blir gravida igen om några år och vill kolla könet kan vi göra en rolig video för att föreviga det.

Hugo: Aha?

Jag: Tänk att vi får lappen av barnmorskan, sedan går vi till en ballongaffär och ber dom skapa en ballongbox. Gröna ballonger om det är en pojke och gula om det är en flicka.

Hugo: Nu har du tappat det Paula.

Jag: Så står vi utomhus och öppnar den här boxen, tillsammans med tjejerna. Ballongerna flyger upp i luften och vi har gjort en rolig grej av det!

Hugo: Ahh det var en ganska bra idé faktiskt.

Jag: I know! Så från och med nu kan du börja kalla mig för ”Producent Precious-P”

PA156523

15 Kommentarer

 1. Ellinor

  Åh vilken kul idé!
  Min kompis och hennes man fick en lapp med bebisens kön och lämnade in den på ett café. De skulle göra blå grädde för pojk och rosa för en flicka med vit marsipan över. Sedan bjöd de hem båda deras familjer och skar i tårtan tillsammans ?

 2. Ella

  Jättefin idé…. Men kanske att ballongerna sitter fast i lådan eller om det finns nedbrytbara varianter. När sådana här idéer kommer upp ser jag bara fåglar som kvävs och valar med magarna fyllda av plast. Vår natur behöver inte direkt utstå mer plast, det är redan för mycket som det är.

 3. Maria

  Till oss sa dom att dom inte gör det för nör det är skrivet på papper blir det mer ”svart på vitt” och i och med att det inte är hundraprocentigt så känns det inte rätt för dom att skriva.. Men det verkar vara olika beroende på vilken klinik man går till i landet.

 4. Jasmine

  En riktigt bra idé, dock inget ”nytt”. Sett det massor med gånger? Så gör nog jag gärna i framtiden så länge som pojkvännen också är med på det?

 5. Selene

  Någon annan i din familj som du litar på kan du låta få informationen om kön så kan den personen fixa med ballonger osv

 6. linda

  Vi frågade på ultraljudet om de kunde skriva könet på en lapp eftersom vi fortfarande inte hade bestämt oss om vi ville kolla kön eller inte… Men de sa att de inte gjorde det ! Tyvärr.

 7. Maria

  Vi ville att vår barnmorska skulle skriva könet på vårt barn på en lapp. Men hon vägrade. Dom får inte göra så. Vi ville inte veta där ä, utan när vi var själva. Men icke sa nicke

  1. Emma

   Varför får dom inte göra så? Har hört folk som fått en lapp och gjort nå roligt av det fast det kanske är nya regler nu?

  2. Emelie

   Det får dom visst göra, vi fick könet skrivet på en lapp, vi bor i Sthlm och gjorde ultraljud i Odenplan.

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting