BilderDagens outfit

Premiären av Game of thrones

HBO nordic hade ordnat en fin tillställning på Södra teatern i Stockholm för att visa premiäravsnittet av Game of thrones. Det bjöds på GoT-inspirerade drinkar och snacks.

Vi blev inte långvariga, vi kom sist och gick först🙈 Men är så pepp på att säsongen ÄNTLIGEN är igång! Fick många frågor om vart min härliga, lila vårkappa kom ifrån och den är köpt på Twist and Tango.

Jag har aldrig varit på Södra teatern men kommer definitivt att komma tillbaka. I champagne baren fanns en terass med utsikt över hela Stockholm Hann inte ens tvätta håret så fick dölja mitt flåttiga hår i en knut🙈

4 Kommentarer

  1. Johanna

    Fantastisk frisyr på dig! Berätta gärna om din hud & sminkrutin. Ditt glow alltså… (men sen förstår jag att myxket nog kommer från träningen också, inte smink som kan ge sånt hälsoglow)

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com