Dagens outfit

Pink lady in a green Forrest

Är inte skorna läckra? Jag älskar dom. Och tröjan. Och jackan!

Jacka: River Island
Tröja: Kiomi
Byxor: Bik Bok
Skor: Linear

IMG_9925

IMG_9926

IMG_9927

IMG_9930

8 Kommentarer

 1. Kattis

  Paula! Kom på en grej som du kan introducera till Molly, det är rätt bra ålder för det, hon kommer älska det! Ta upp att hon är hälften av dig och hälften av pappa. Berätta om drag, och den som sagt liknelser hit och dit. Sedan kan du visa henne hur föräldrarna till en viss valp ser ut. ”titta! -den + den blev den” osv. Hundvalpar korsas ju mycket så då kommer hon fatta vinken 😉 Det är lite djupt tänkande men otroligt fint! Du lägger själv upp hur du vill gå tillväga men du förstår poängen 🙂 Återkoppla gärna hur det går. Kram på er

 2. Johanna

  Hej och tack för en underbar blogg! Blir lika varm i kroppen varje gång jag går in här 🙂
  Jag har ett ämne som skulle vara kul att lyssna på i podden. Nämligen hur ni ser på detta med att låta barn ha ”tråkigt”. Jag har själv inga barn men är nyfiken på hur era barn reagerar de dagar ni inte gör någonting. Vet att ni är en aktiv familj och gillar att hitta på grejer men kan du/dina barn tycka att det blir för mycket ibland? Tänker som idag att ni gick både på badhus och på lekland. ”Stressa iväg från en rolig grej till en annan”. Kan du känna att dina barn kommer bli bortskämda över att ni unnar dem så mycket påkostade utflykter hela tiden? Nu låter kanske detta meddelande ganska så stöddigt men är bara nyfiken hur ni tänker. Kram

  1. Carro

   Är också väldigt nyfiken på hur ni tänker kring detta. Har som ovanstående själv inga barn, men har jobbat på förskola o skola i flera år. Ser ofta att många föräldrar är ”rädda” för att låta sina barn ha tråkigt, medan jag tänker att det gynnar deras fantasi.. hur tänker ni?
   Älskar er podd! 🙂

 3. Josefin

  Vad är de för svarta byxor du har från bikbok?
  Hur tycker du dom är i kvalitén ?
  Vill ha ett par svarta tajta, men jag vill att dom ska va mjuka inte hårda som jeans, men de jag prövat har dålig kvalité

  1. Katja

   Jag kan tipsa dig om jeansmodellen Molly från Gina Tricot! De är mina favvisar! Billiga men med bra kvalité och mjuka, stretchiga och sköna! 🙂

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting