Bilder

Picknick i parken

Det är mysigt att vara själv med barnen. Hugo är i Göteborg på Summerburst och tydligen så har SJ ställt in alla tåg mellan Stockholm och Göteborg pga värmen.

Vintern- då är det snön
Hösten- då är det löven
Sommaren- då är det värmen

När fungerar det egentligen?

Hugo kommer säkert hem på något sätt, vi packade med oss mat och hade picknick i parken under kvällen. Jag och alla barn. Mins bröder kom också.

Det bästa med att vara själv är att man får välja film! Jag såg på Solsidan när barnen hade lagt sig. Nu måste jag sova för gissar på att väckarklockorna vaknar mellan 07-08. Imorgon ska vi bada och gå på kalas.

Hoppas att alla har haft en mysig fredag?

Plocksalladen från Picadeli är SÅ smidig! 

Fredagar är min vilodag från träning, då äter jag massor 

Barnens fina klänningar kommer ifrån Polarn och Pyret 

Bryyysh

10 Kommentarer

 1. Frida

  Hej Paula! Följer både din och Hugos bloggar och tycker er lilla familj är helt underbar! Jag brukar inte kommentera men funderar på vart vi ska åka i sommar och kom och tänka på att ni var på ett riktigt härligt ställe i Danmark förra sommaren. Vart var detta och var bodde ni?

 2. Conny Holm

  Dessa ”goa” små som studsar lätt på tå,
  är världens hopp i full galopp.
  De flesta får en fullgod start i livat som de väntar snart.
  Några har det värre men hoppas de blir färre.
  Klart, det faktiskt verkar så, att dessa tycks det bästa få.

 3. Conny Holm

  Dessa ”goa” små som studsar lätt på tå,
  är världens hopp i full galopp.
  De flesta får en fullgod start i livat som de väntar snart.
  Några har det värre men hoppas de blir färre.
  Klart det faktiskt verkar så att dessa, deras bästa få.

 4. Mikaela

  Var inte så hård mot SJ! Det är inte SJs fel, utan en ren säkerhetfråga. Med den här värmen och torkan ökar risken för bränder, med gnistor och hetta från rälsen som uppstår när ett tåg kör i hög hastighet. Okej, vintertid och lövhalka är lite annat kanske, men vad väljer man? Riskera skogsbränder längs kilometerlånga stråk, eller hitta alternativ resväg? Inte så svårt

 5. Ellinor

  Ja önska man kunde köpa picadeli men efter andra gången med magsjuka efter man köpt plocksallad så vågar inte vi köpa sån längre☹

 6. Ann

  Tågen går som vanligt i helgen mellan göteborg – stockholm dom ändra tillbaka det igen. Så Hugo kan ta tåget hem 😀

 7. Anna

  På bilden där Molly ligger ner med sin sallad är hon ju bara SÅ lik din mamma. ?
  Så kul när man kan se likheter sådär.
  Fantastiskt fina barn ni har ??

 8. Sandra Augustinson

  Ååh vad mysigt ni har haft det 🙂 Helt underbart med sommar! Haha, SJ ger jag inte mycket för, alltid är det signalfel eller så bråkar naturen med spåren. Hoppas han kommer hem tryggt och säkert. Jag älskar Solsidan, såg den på bio i julas med mina föräldrar – så mysigt! Ha en fortsatt trevlig helg!

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting