Påväg till Göteborg | Paula Uribe
paulas

Paula Uribe

Annons

Påväg till Göteborg

Bra start på morgonen! På ynka fyra minuter slängde jag mig ur sängen och in i taxin. Väckarklockan väckte inte mig, eller ringde den inte alls?

Hur som, utan frukost och inte fixad. Fick sminka mig i bilen och det var inte det lättaste. Nu är jag klar och redo för avresa från Arlanda. Under tre dagar hittar du mig i Göteborg. På Way Out West tillsammans med Zoègas. Leta reda på deras monter och kom förbi, låt mig bjuda dig på en kopp kaffe =)

Igår var det nära att jag och Hugo la oss osams. Vi var beredda att vars osams hela min vistelse, men mot kvällens slut pratade vi igen och blev vänner igen. Det värsta som finns är att vara osams när man lägger sig. Jag har som tumregel att avsluta ett bråk samma dag och inte ta med det in till nästa. Vi hade det där klassiska bråket efter semestern, när man blir kastad in i vardagen igen. Sysslor, uppdelning och kommunikation. Det är ibland en mycket svår trio.

Vi är bara människor allesammans. Vi har våra brister. Jag är inte perfekt, sättet jag gör på är inte det enda rätta. Hur som helst så hade ett bra snack igår <3

Nu: Ladda ner några avsnitt av min favoritpodd- Skäringer och Mannheimer. Skrattar så att jag gråter.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons