Bebisutveckling samt förberedelser

Påväg hem från sjukan

Det var ett lugnande och glädjefyllt besök hos doktorn idag. Vår ängel mådde precis lika bra som sist. Som många utav er säger förekommer det att kvinnor blöder fram tills v. 16 och är alltså helt ofarligt. Jag hade inte fått sinnesro utan doktor besöket så jag är glad över att jag och Hugo åkte in. Jag blir så fascinerad över att se bebben ligga och sparka utan att känna någonting.

Vad tror ni, kommer vårt barn att ärva sin fars Adhd? =)

20121031-162320.jpg

20121031-162345.jpg

30 Kommentarer

 1. Julia

  Vad skönt att allt vara bra med bebisen. Måste bara berätta att jag hade blödningar hela min graviditet med andra barnet. Var på många undersökningar och läkarna kunde inte säga varför jag blödde. Men barnet mådde bra iaf. Så man kan blöda hela graviditeten utan att det är farligt. men man ska alltid kolla upp. Idag är min son 5 ½ år och frisk! Lycka till!

 2. Tove

  Härligt att allt var bra med den lille! Jag vill bara nämna att det är jättevanligt att blöda även efter v 16. Jag hade en stor en vid v 23 i fem veckors tid som jag sjukskrevs för, bara för att få stopp på blödningen. Nu i v 31 är jag sjukskriven i 2 v igen för samma sak. Det är och behöver inte vara farligt men bra om man ska då stopp på blödningen. Jag säger det så du kanske inte får panik om det plötsligt börjar blöda lite efter v 16, det behöver inte vara domedagen 🙂 kramkram

 3. M

  Skönt att allt var som de skulle!
  Såg att någon här uppe ville veta hur mensen betedde dig när du märkte att du var gravid.
  Kan du inte berätta lite, hade du vanlig mens? Tog du dina p-piller vid samma klockslag varje dag osv?

  Kram!

 4. Sarah

  Vad skönt att allt såg bra ut. Trots att jag inte känner er så gick jag och tänkte på er efter att ha läst inlägget där du skrev om blödningen.
  Blödde också när jag väntade min äldsta dotter och vart såklart livrädd just för att jag hade fått en missed abortion 3 månader tidigare. Missfall är hemskt, har haft en missed abortion samt fått avbryta i v 20 pga sjukdomar. Tur att det oftast går bra ändå!

  Tror att ni får en liten tjej. 😉

  Stort lycka till nu, det är roligt att läsa din blogg!

 5. Jennie

  Vad bra att allt såg bra ut! Men varför valde ni att berätta om graviditeten så tidigt när risken för missfall fortfarande finns…

 6. Linda

  Hej Paula! En fråga till dig som är viktig för mig hoppas du kan svara! Hur länge var din mens försenad innan du börja misstänka att du var gravid ? Och vilka var dom första tecknen.?

  Med vänlig hälsning,

 7. malin

  Vad skönt! Jag va inne pga oro flera gånger uunder graviditeten.. Nu när hon är född är jag upp 511 gånger om natten för Att kolla så hon andas! Oron försvinner aldrig haha!

 8. Mika

  Vad glad jag blir för er skull, Paula!
  Jag förstår precis hur du känner! Är gravid i vecka 16, och fick också en blödning, dock mini mini i typ vecka 9. Vi alla vet ju hur rädd man är för missfall fram till vecka 12. Men jag spelade cool inför min barnmorska en vecka senare på inskrivningen, men hon skickade mig raka vägen till ultraljud. Hon sa: det är SUPERvanligt, men för att göra er lugna så kollar vi upp det med en gång!

  Känns så skönt att de tar det på allvar. 🙂 Nu kan du pusta ut lite. 🙂

  Lycka till med livet i och utanför magen. 🙂

  /mamamika

 9. Sanne

  Va glad jag blir för er skull 🙂 skönt med ett lugnande besked. Var med om samma sak dock hade jag och min sambo inte samma ”tur” som er. Dock blev jag gravid efter två månader igen och nu är det ”bara” fem veckor kvar tills vår son kommer till världen! Lycka till med allt, super roligt att läsa din blogg!

Visa alla 30 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting