Dagens fråga

Paula vs Hugo

Under påsken så vårstädades och röjdes det på tomten. Det vart en hel hög med saker som skulle till tippen.

Paula: Jag åker till tippen med kassarna med löven men fixar du ett släp på vägen hem från jobbet så att du kan köra allt det andra till tippen?

Hugo: Yes

Sagt och gjort, Pulkan åkte till tippen med löven och under arbetsdagen knackade det på dörren.

Budkillen: Hej! Är det allt som står på tomten som ska köras till tippen?

Paula: Eeeh ja… Förlåt men vem är du?

Budkillen: Jag kommer från företaget Tipptapp och fick en beställning från Hugo Rosas att hämta upp bråte och köra till tippen.

Paula: ….

Jäkla Hugo. Jag hade ingen aning om att den tjänsten ens fanns och skrattade inombords. Varför sa han inte det när jag gav en heads up att jag skulle åka till tippen med löven😂😂😂.

-Vem är du av oss? Den som är old school och kör sitt eget bråte till tippen och den som är modern och outsourcar?

14 Kommentarer

 1. Maria

  Tipptapp är världens bästa app! Använder alltid vid köp av möbler på blocket etc.
  För flera år sedan när appen var ny fanns problem med olovlig dumpning av skräp men av vad jag hört så sker det inte längre. Tyvärr finns och kommer alltid finnas idioter som slänger skräp i naturen dock.

 2. Malin

  Såg klippet med Margaux och Hugo, efteråt berättade han att han var ”star struck” … ha ha lite kul för jag skulle bli mer ”star struck” om jag träffade hans fru dvs DIG Paula tihi … Margaux vet jag inte ens om jag skulle blinka om jag mötte med om jag mötte Paula Rosas skulle jag nog få tunghäfta. Så nu vet ni det! 😀

  1. Karin

   Haha jag skulle ha gjort det själv. Mest pga att jag inte visste att det fanns en sådan tjänst. Men vi har släp så det är inte SÅ farligt att ta bråtet till tippen själva👍

 3. Sandra Augustinson

  Haha, åh jag är team Paula och har alltid varit. Ända sedan jag var liten så åkte jag och mina föräldrar till tippen och slängde våra saker, jag och sambon åker också till tippen och slänger allt själva 🤣 Men team Hugos tänkesätt gillar jag också att man kan ringa någon annan som bara kör iväg det, haha!

 4. Hanna

  Men alltså hur fungerar det med företag som Tipptapp? På de återvinningscentraler jag känner till i Stockholm så måste man ha ett särskilt kundkort för att ens komma in och det måste man ansöka om. I min kommun har det skett en del olaglig dumpning av avfall p.g.a detta. Eller har Tipptapp något samarbete med återvinningscentralerna?

  1. Paula Rosas

   Oh det kan jag inte svara på för jag vet faktiskt inte! På vår allra närmsta tipp behövs dock inget kundkort utan alla är välkomna. Vilken kommun bor du i?

   1. Jess

    I Sthlm / Huddinge / Botkyrka slängs skräp dagligen i skogen mm av företag som tipptapp. Skulle inte välja att sponsra dom i fortsättningen om jag var ni. Sällan skräpet kommer fram till återvinningen som den ska.

   2. ..

    ”Endast du som är ”ägare” till avfallet kan kostnadsfritt lämna det till återvinningscentralen. Du personligen måste besöka oss med ditt avfall.
    Du kan inte skicka iväg ditt avfall med en fastighetsskötare/städfirma/flyttfirma eller byggfirma/hantverkare som till exempel har renoverat åt dig.”Så det där stämmer inte Paula…just därför så har det blivit så att dessa företag dumpar skräpet någonstans där det absolut inte skall vara…det har blivit ett enormt stort problem med sopor som dumpas i bla skogar .skulle jag använda dessa så skulle de få lämna 100 % garantier på att sköts på rätt sätt och även redovisa för vart det kastas…

  2. ...

   Mkt utav dessa företags sopor hamnar i våra skogar och andra ställen…kunden betalar för lämning på återvinning men det dumpas lite överallt, det trodde jag de flesta visste vid det här laget….

Visa alla 14 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting