Allmänt

Paula 2.0

Mamma ringde

Mamma: Hej älskling vad gör du?

Paula: Hej mamma. Håller fortfarande på med den här j*vla skittomten!

Mamma: Men strunta i den! Jag tycker i och för sig att det är väldigt terapeutiskt att vara ute och jobba i tomten.

Paula: Mjoo, jag har faktiskt njutit idag men säg INTE det till Hugo!

Igår svor jag och var arg för att jag tog tag i krattan och började kratta upp alla löv och grenar från vintern. Men idag har jag uppskattat det.

Med poddis i öronen och tagit en massa jobbsamtal. Haft mat på spisen för ett samarbete som ska fotas ikväll, och vi vill ha en fin tomt till helgens firande av Molly.

Paula 2.0 håller verkligen på att ta form, hon som hatat allt som har med trädgårdsarbete medgav idag att det faktiskt är rätt så härligt🙈

I eftermiddag fortsätter vi med att sopa uppfarten, såpa och skura våra entréer och ställa i ordning utemöblerna. Tänkte låta tjejerna klättra in i studsmattan och låta dom ta bort grenarna där i. Är er tomt vår-rensad än? =)

Men GUD vad svettig man blir av att kratta!

1 Kommentar

  1. Rebecka

    Vi har precis blivit husägare men här uppe i norr har snön ännu inte riktigt smält. Jag LÄNGTAR dock till att jag får göra precis det du skriver om nu, pirret i att ha sin egen tomt är enormt! Snaaart är det vår tur också 🙂

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com