AllmäntOkategoriserade

Packa upp för att packa om

 

Snabba puckar i eftermiddag!

Packar upp väskan från Östersund för ett dygn tillsammans med vänner. Vi ska ut till en… herrgård vad jag har förstått de som? Häng med på storys under kvällen så visar jag huset vi ska till idag.

Mina matlådor hann inte bli klara tills idag. Gah, måste ställa om mig själv psykiskt. Tänkte ”idag startar kostschemat” men de får bli en start på måndag istället. Men min frukost som jag ska äta i en veckas tid åt jag iallafall:

Havregrynsgröt gjord med mandelmjölk toppat med nötter och bär. Till de 2 kokta ägg och kokosolja.

söndag har vi barnkalas för 18 barn. Haha hur kommer det att gå? Hugo föreslog att vi skulle tejpa över skydd över alla våra möbler. Någon som har tips på roliga barnlekar?

 

 

3 Kommentarer

 1. Frida

  Hej Paula,

  Här kommer en super rolig lek som kan underhålla barnen ett tag.
  Skattjakt, men för att lyckas med att hitta skatten så måste man få ledtrådar. För att man ska få dessa ledtrådar
  så måste man utföra massor utav uppdrag.
  Tillexempel skriv ut en bild på en tvättmaskin, alla barnen springer dit och där måste ALLA lyckas träffa tvättmaskinshålet med en boll.
  När alla lyckats med detta så kommer nästa ledtråd. tex en bild på en ballong. I en utav ballongerna så finns ledtråden. Man får smälla alla ballonger tills man hittat rätt ballong. Ja du förstår nog hur jag menar. Man kan ju även skriva en tex och samtidigt ha en bild. Då kan dem små barnen kolla på bilden och dem stora läsa texten. I den sista ledtråden finns en skattkarta. När barnen väl hittat kartan så ska dem springa tillsammans och hitta skatten. I någon utav ledtrådarna kanske det kan följa med en nyckel. Nyckel går till skattkistan eller dörren man låst in skatten i.
  En super rolig lek som passar bra för blandade åldrar.
  Hoppas ni får rolig på kalaset

 2. Charlotta

  Havet stormar! 🙂 sallad-leken. Alla som har samma ”gurka” ska byta plats med varandra. Beroende hur många barn det blir. Gurka, tomat, och så. Sen lapp-leken. Det ska finnas tvp lappar av varje, de ska leta efter sin partner, när de har hittat då sitter de ned. Den långsammaste får gå ut, sen byta lappar igen.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting