BilderMolly 1-1,5 år

Om Molly själv får välja

I den här hörnan hänger vi mycket. Först stod bara vår Fatboy där för att vi inte visste vart vi skulle placera den i lägenheten. Vi märkte ganska tidigt att Molly ofta sprang dit och slängde sig ner. Sedan började hon komma med böcker från hennes bokhylla i hennes rum ut till vardagsrummet och satte sig i fatboyen. Nu har vi korgar fulla med böcker och varje dag, flera gånger om dagen tar vi en runda och läser varenda bok hon äger. Aldrig blir det tråkigt och hon lär sig att peka, imitera ljud och känna på djurens mjuka päls. Det är kul att hon kan koncentrera sig så länge som hon faktiskt gör och har tålamod till att läsa 10 böcker.

Idag var lillan hemma men feberfri. Vi tyckte ändå att hon kunde få vara hemma och njuta av lite egentid med mig. Och när man har varit sjuk och inte velat äta något så bjuder mamma på gottgott som jag vet att Mollys älskar. Gurkstavar med dipp blev mellisen. Efter att ha matvägrat till lunch så slank gurkan ner utan att Molly ens blickade!

5 Kommentarer

 1. sarah

  Jossan: Ett tips är att köpa på loppis 🙂 Jag köper jätte mycket böcker där och då brukar vara i väldigt bra skick. Häromdagen köpte jag massa klassiker såsom :Askungen, hans & greta, alfons och pippi för typ 5 och 10kr styck:)

 2. annasvarld

  Men va mysigt =) Min son vill aldrig läsa böcker haha inte hans grej helt enkelt! Hoppas han börjar gilla det sen…är ju så mysigt med läsning <3
  annasvarld.vimedbarn.se

 3. Jossan

  Hej Paula:) Först måste jag bara tacka dig för din blogg…älskar den! Jag har själv en liten Molly här hemma å alltid kul å läsa hur andra föräldrar har det:) Undrar vart du/ni köpt böckerna som är på bilden? Ha en underbar Tisdag med er lilla sötnos:)

 4. amanda

  Hej Paula!

  Denna frågan kanske är lite irrelevant men jag undrar, eftersom att både du och Hugo har chilensk ursprung; talar ni spanska med Molly?
  Kanske inte som en vardaglig basis, men vissa fraser eller ord, då och då? 🙂

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting