Dagens fråga

Om jag fick välja en enda maträtt…

…Som jag skulle vara tvungen till att äta för resten av livet så skulle det bli churrasco. Det kan översättas till en chilensk biffmacka, och det har varit min favoritmat sedan jag var liten.

Baguetter, kött, grönsaker, gärna hemmagjord majonnäs, pebre (tomatsalsa) och viktigast av allt mosad avokado. Min pappa känner till min kärlek till just denna maträtt och blev ÖVERLYCKLIG när han sa att det skulle bli fredagens middag?

Om du fick välja en enda maträtt att äta livet ut (och ta inte hänsyn till att det är onyttigt utan det du älskar allra mest) vilken skulle det bli?

13 Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Min pappas lasagne, så himla god! Pappas köttfärsbiffar och hans hemgjorda gräddsås.. pappas hemgjorda äppelpaj med hans hemgjorda vaniljsås. Haha!

  2. Kim

    Oh så gott! Du skulle älska dom i Chile, där säljs det överallt. Som att jämföra korv med bröd i Sverige. Så har du flera alternativ att välja mellan, olika kött och olika tillägg ??Plus nybakat bröd som är extremt stora så du får nästan äta med bestick.
    Har du en anledning att besöka Chile mer än för stränderna och era rötter.

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting