BilderDagens mat

Och vi som såg fram emot sovmorgon

Klockan 06.55 la sig Leonore bredvid mig i sängen. ”Gosa mamma”. Vi kramades en stund och pratade om vad vi hade drömt. ”Frukost mamma”, det var bara kliva upp och fortsätta drömma om den där sovmorgonen🙈

Vi åt en långfrukost med mycket av våra favoriter: Äggröra med fetaost, blåbär, linskakor, yoghurt och müsli. Nu leker vi lite ute på tomten, fortfarande i pyjamas. Idag är en sådan dag som allt sker i vår takt och där varken tider eller måsten styr oss. Så himla härligt!

Godmorgon långfredag! Favoritmüslin

5 Kommentarer

 1. Sara

  Ja som småbarnsförälder blir jag alltid provocerad över när DJ gnäller om era ”tidiga” mornar 😅 klockan 7 är världens sovmorgon här med!

 2. Felicia

  Hej! Ligger hemma sjuk och läst många sidor i bloggen nu. Jag älskar den! Men fascineras över hur otroligt mycket märkliga, elaka och dumma kommentarer du får, det är förståeligt om det är påfrestande. Jag tycker du är fantastisk och inspirerande. Heja heja!

 3. Jenny

  Mysigt 😊 Folk har verkligen olika perspektiv på det där med sovmorgon. För mig är 7 på morgonen inte tidigt, skulle vara så glad om min dotter sov till kl 7. Skönt att komma igång med dagen tycker jag. Önskar dig och din fina familj en riktigt härlig påsk!!
  Kram och tack för en bra blogg

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com