Molly 8 månader till 1 år

Och så kom…

…Den första riktiga vurpan. Molly var ute på framsidan med mormor medans jag pratade med försäkringsbolaget. Mormor stod precis bredvid men ändå snavade hon på gruset och föll med ansiktet. Usch vad fort det går, usch vad ont det gör att höra ”göra ont skriket”. Många gånger kommer hon göra illa sig under sin barndom men jag kommer aldrig att vänja mig. Tur i oturen så kom hon inte åt munnen och tänderna. Jag minns när vi var i Turkiet i sommras så var det en liten flicka som ramlade och slog ut sina framsänder. Otäckt.

Mormor har dåligt samvete men det är ju ingens fel. När jag kom ut så sa mamma ” Dö inte nu, Molly har ramlat, fööööörlåt”. Nu har vi tvättat skrubbsåren med tvål och vatten, extra mycket kärlek kommer vår krigsskadade lilla loppa få idag!

20140328-105336.jpg

12 Kommentarer

 1. mariekarolina

  Dom är oundvikliga dom där olyckorna 🙁 Min dotters första riktiga vurpa gjorde hon på dagis och det gjorde ont i mig att se henne när jag hämtade henne och veta att jag inte var där och tröstade henne när hon var som mest ledsen :'( Tur nog så blev det ”bara” en fläskläpp, men oavsett skadorna så gör det riktigt ont i mammahjärtat!

 2. emilia

  naaw! stackars Molly! min lillebror fick två metall stångar upp i tandkötten när han var ungefär 2 år…!

 3. Josefine

  Vadå inte tvätta sår med tvål? Min mamma gjorde rent skrubbsår med tvål och vatten på mig och jag lever och har då aldrig fått infektioner eller dylikt. Trött man blir på alla som kommer med pekpinnar hela tiden.

 4. linda

  Naww det e lätt hänt att de trillat 🙂 Tur hon ej skada sina tänder bara. Söta Molly <3

  Emma, man gör som man själv vill i sitt hushåll.

 5. tiara

  stackarn! men mormor ska inte alls behöva ha dåligt samvete, sånt är väldigt vanligt förekommande och händer jämt. det läker inom kort ska du se 🙂

 6. Johanna

  Usch vad jobbigt!
  men sånt som händer tyvärr och de gör lika ont i hjärtat varje gång, och vartenda gång önskar man att man var snabbare även om de hände på en bråkdel av en sekund!. <3

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting