ReceptTips

Nyttig kladdkakefrukost på endast tre ingredienser

Lyxar till denna tisdag med kladdkaka till frukost😋

Detta var oerhört mättande och tänker att det funkar lika bra som mellis eller fika. Perfekt att göra tillsammans med mindre barn om man vill ”baka”

För en portion kladdkaka behöver du:

1 ägg

2 tsk kakao

1 banan

Gör såhär:

Mixa banan, kakao och ett ägg i en mixer tills smeten blir slät. Häll i smeten i en kopp och micra i 1-2 minuter.

Superenkelt och supergott! Adderade lite vaniljkvarg & hallon till min kladdkakefrukost!

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting