Träning

Nytt i mitt liv

Nu har kört spinning igen. Jag körde spinning i fredagsmorse och höll på att gå in i väggen pga fysisk ansträngning. Jag vet inte hur det är för dig, men det droppar svett från mig. När jag gick av nyckeln kändes det som jag flög. ”Shit vad najs, det här vill jag göra igen snart”. Så nu ska jag få in ett spinningpass i veckan i min träning. På måndagar och onsdagkväll kör jag WÖRKOUT med Pischa. Det var start igår och hon kom tillbaka med ett hejdundrans pass. På torsdagar har jag fri träning och brukar fråga om Hugo vill skriva upp ett crossfit pass till mig. Yoga en timme kör jag på fredag morgon.

Jag är glad att jag har fått in träningen i mitt liv, att jag kämpat mig igenom det så att jag nu tycker att det är roligt och givande för mitt mående.

Omelett kan vara den maträtt som är mest underskattad. Man kanske skulle öppna en liten Omelettria =) Min lunch, omelett med portabello svamp och tryffelkräm. Nu ska jag jobba lite och sen hämta barnen. Ska försöka hämta lite tidigare än vanligt, så nu måste jag lägga på ett krut!

17410362_10154823736281273_72315001_n

4 Kommentarer

  1. Cutelittlething - mamma o gravid

    Skönt! Jag längtar tills jag fött bebisen och sakta men säkert får börja träna hemma igen 🙂

    Gjorde det när jag hade fött min första. Någon månad efter förlossningen så köpte jag en yogamatta och tränade hemma. Såå givande 🙂

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting