Dagens outfitTräning

Nyheter från Röhnisch

I annonssamarbete med Röhnisch

Jag fick ett bud med nyheter från Röhnisch som jag gärna vill visa upp! Jag arbetar med ICANIWILL men det utesluter inte att jag kan recensera andra varumärkens träningskläder. Tänker att det kan få vara ”olika bra”.

Och ett stort plus till dessa nyheter från Röhnisch är att plaggen är SJUKT snygga!

Outfit 1:

Fuze tights & Fuze Sport top

Hur läckert att ränderna går ihop?

Outfit 2:

Kay Blocked Tights & Kay Sports bra

Vilken outfit tycker du var läckrast? Jag gillar båda men outfit nummer 2 liiiiite bättre 😍

13 Kommentarer

  1. E

    Mina bästa tränings tights är från Röhnisch! Jag köpte en modell som är väldigt hög i midjan och jag älskar dem!

    Om du skulle kunna skaka fram en rabattkod strax efter den 25e så skulle jag bli otroligt glad 🙏😁

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting