TipsTräning

Nya träningskläder ger mer motivation, inte sant?

Min älskling klickade hem lite träningskläder från gymgrossistens hemsida till mig för någon dag sen. Han vet om att jag är typ mer kär i Better bodies träningskläder än i honom så ni kan ju gissa om jag blev glad!

Jag hade tänkt börja samla på lite allt möjligt från Better bodies, mjukisbyxorna ser fööör sköna ut men detta är påväg hem till mig just nu =)

5 Kommentarer

 1. linda

  Dom är jätte sköna deras märke o rumpan får jätte bra passform 🙂
  Så deras träningskläder e skit bra har jätte mkt därifrån.

 2. Miian

  Smaken är som baken.. Jag tycker att tightsen är jättefula. Om man inte är pinnsmal så ser man tjock ut när de är skurna på detta konstiga viset. Men det är bara vad jag tycker 🙂

 3. Emma

  De där tightsen är snygga, men de är så sjukt låga vid muffen haha fattar inte varför de är så sjuuukt låga

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting