Inredning

Ny status i Mollys nya rum

Jahapp. I 24 timmar fick jag njuta av känslan att rummet blivit någorlunda klart🙈Nu är rummet fyllt av kartonger. Men vi har en plan!

I eftermiddag åker jag och kottarna hem till min mormor för att dels hälsa på men också för att hålla dom borta. Min pappa, min styvpappa, mamma och Hugo monterar ihop det stora. Säng, skrivbord, hyllor och förvaringslådor.

Jag hoppas att dom tillsammans hinner klart lagom till middagstid, annars får jag och tjejerna bara käka något ute. Ikväll eller imorgon borrar vi upp möblemanget på väggarna (våra barn är sånna som skulle kunna sova sig igenom en konsert).

Håll tummarna med mig att vi håller vår plan och lyckas göra detta obemärkt! //& återigen familj♥️ Vad vore jag utan er? Tack för att ni vill hjälpa oss att överaska Molly🥺

6 Kommentarer

  1. Ellen

    Tips för att låte händigare än vad man är: säg inte att du borrar upp saker. Det avslöjar dig!!🥰 Ser ut att bli superfint!

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting