Bilder

Nu kan nyårsafton börja

20121231-185239.jpg

27 Kommentarer

 1. Emma

  Paula, jag brukar inte kommentera bloggar annars men måste bara säga att du är otroligt fin! Ha ett fortsatt bra 2013!

 2. tina

  Jag blev så gripen när jag började följa den här bloggen (lifeofliam.blog.se), en lite pojk vid namn Liam , kunde inte hålla emot tårarna när jag läste hans kamp mot sjukdomen och forskningen har gått med stormsteg under 2012. Mamman samlar in pengar till forskningen på bloggen kan man donera, snälla va ni med och hjälp till. Alla kan skänka en slant! Jag hoppas att fler föräldrar och medmänniskor sprider detta vidare och lilla Liam och fler barn med den sjukdomen får tillbaka sina liv.

 3. Fanny

  Ville bara berätta att du är fin annars, men nu syns det verkligen att du är gravid och det är ju hur fint som helst. Beundrar dig starkt. Verkar som du är hur härlig som helst och tar dagen som det kommer, Visst alla har väl något problem då och då, Men du verkar ta dig egenom allt så lugnt och bra! Jag är en tjej på 16 år du är verkligen en förebild för mig. Jag hoppas ni alla får ett jätte bra år. och hoppas verkligen inte att du slutar blogga så man får följa dig även när bebisen kommit. 🙂 hoppas allt går bra med graviditeten och allt. Gott nytt år!

 4. Klara

  Vad fina ni är! Hoppas ni kommer få ett härligt år med mycket bebisgos, bebisgråt och lycka! Ni kommer bli fantastiska föräldrar.
  Gott nytt år! 🙂

 5. Jenny

  Tråkiga kommentarer du får.. Ville bara säga att jag tycker att du är jättefin, och speciellt i den där klänningen, med magen o allt. Superfin verkligen! Och sen har jag en liten fråga, det är nämligen så att min man skulle behöva en ny kostym, och den som Hugo precis köpt är ju jättesnygg. Vart har han hittat den?

  Stor kram, hoppas ni får en fin start på det nya året!

 6. B

  Haha vilka idioter det finns, blir fan irriterad alltså. ”Ellinor” och ”Minna” (som säkert är samma person) – det lyser om avundsjuka från er. Att ni (du) ens kan skriva så till någon annan bara för att vara elak och försöka trycka ner personen, skäms för människor som er :s

  Paula, du är otroligt vacker!!!! Det strålar om dig 🙂 Din haka är jättefin och likaså hela du! Men det vet du säkert redan. Gott nytt år och god fortsättning till er tre! Kram fina du

 7. sandra

  och varför ska hon anmäla den bilden? Vad har bilden med paula att göra? Hugo och paow har själv lagt upp bilderna så finns inte så mkt att anmäla.

 8. yonna

  Har faktiskt också sett dom där bilderna dyka upp lite här och var. Det är så jävla illa att dom ligger kvar. Kanske kan man gå in å anmäla på nåt vis?

Visa alla 27 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting