Allmänt

Nu har jag kommit fram till min åsikt

Äej. Nu har jag tagit mig en riktig funderade kring det här med havet vs poolen. Alltså jag älskar havet, men inte med barnen. När man väl är på plats och är där är det jättekul. Det är roligare att leka vid havet, det är kul att leka med sanden. Men Molly blev ledsen så fort hon fick saltvatten i ögonen. Hon ville inte ha sand på kroppen och sanden hängde med i heeeeela vagnen. Leonore hade det gott under ett parasoll men det är ändå lättare på en gräsmatta vid poolen. Hon stoppar allt i munnen så jag ville inte sätta henne i sanden.

Stranden får bli det sekundära valet, poolen är en favorit just nu när vi har småbarn. Gud jag drömmer mig bort i tanken på när våra barn är lite äldre. När dom har varandra, kan simma, kan köra strandtennis med varandra och man själv kan ligga ner på en solstol och läsa en bra bok. Fast det är ett annat liv och nu njuter jag av att få vara med i precis alla lekar som mina barn hittar på!

 

Stranden:

P6291389 P6291405 P6291409

P6291411 P6291416

Poolen:

P6291429 P6291430

8 Kommentarer

  1. Mia Hermansson

    Ett smart råd från en 5-barns mamma när ni ska spendera dagen vid havet med bebis. Köp en liten uppblåsbar barn pool som ni kan ha Leonore i och ett parasoll över. Kan hon ha leksaker i den o sova i den slipper ni all sand ?. Ha d underbart i solen

  2. josefin

    här är det precis likadant.. tänker på den dagen då barnen leker mer självständigt och man faktiskt kan lägga sig ner en stund och läsa en bra bok själv.. Men tiden kommer den med, snabbare än vad man tror gissar jag på.. När man väl är där lär man vilja att de ska vara små igen.. Det är väl så det är antar jag. hehe.

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting