Inredning

Nu är Leonores nya rum komplett

De rosa gardinerna rullade inte riktigt med den nya, rosa färgen tyvärr. De mörkläggande gardinerna är himla fina och letar nu ett nytt hem.

Antal gardiner: 3 längder

Längd: 185,5 cm

Bredd: 52 cm

Sy om och matcha dem hemma hos dig, är du intresserad av att köpa dom så kan du maila till paularosas.media@gmail.com

Efter: En krämvit sammetsgardin som passar bättre in

Med samma funktion som tidigare, mörkläggande

4 Kommentarer

    1. Evelina

      Haha tänkte mest bara att det lät väldigt kort men inser vidden av korthet när man förstår att knappt någon hade rymts i rummet då 😅

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting