Kärlek

Nu är det nog

Kottarna demonstrerar kottarna har fått nog! Retstickan Love (min styvpappa) har förstört hela september månad med sitt kluttrande på familjekalendern.

& nu har barnen fått nog!

Dom hämnas genom ett prank… På lördag ska Love få lördagsgodis. Love älskar Dumle men i den här godispåsen finns ingen Dumle utan endast quornbitar🤣.

Molly och Leonore skrattade gott medan dom gjorde sitt prank. Chokladen sparade vi i kylskåpet tills helgen och i godispappret lindade dom in quornbitarna.

Det här är bara början på våra prank på retstickan!”.

// Fortsättning följer

16 Kommentarer

 1. Jessica

  Bry dig inte om trötta kommentarer i kommentarsfältet. Blir så less varje gång jag ser det. Heja dig! Du är en toppenmamma och vad roligt att barnen skrattade gott åt sitt påhitt. Jag är säker på att de är medvetna att de är lyckligt lottade som har mat på bordet och tak över huvudet!

 2. Emelie

  Hoppas att Cornbitarna blir uppätna. Synd att slösa bort mat sådär.

  Hoppas ni skänker pengar till världens barn som lider av hungersnöd

  1. Ylva

   Vilken onödig kommentar! Matprank är roliga och några quornbitar kan det vara värt!
   Antar att du själv är något miljöhelgon?
   Det inlägget du skriver kan mycket troligt förbruka mer energi än tillverkningen av quorn.
   Min kompis bror brukade alltid matpranka henne när de var mindre. En jul hade han fyllt alla choklad i hennes paradisask mer kaviar. Han måste ha donat med det ett tag🤣 Ge oss gärna en uppdatering och ha en fin helg Paula 🌸

  2. Julia

   Asså folk kan hitta fel i allt, tycker du ska skänka din telefon/dator som du skriver från till barn som inte har råd att köpa egna då? Ett paket quorn kostar typ 30kr de e inte så att dom har slagit in kobe biff. De e fredag, hitta på nåt de blir kul

  3. Frida

   Emelie: Jäklar vilken trött kommentar! Att du ens orkar. Gör något vettigt med ditt liv istället för att kommentera onödiga saker.

Visa alla 16 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting