Okategoriserade

Nu är den här

Rundtur i vårt hem! Klicka HÄR för att se den =)

Skärmavbild 2017-06-28 kl. 19.25.24

// En del har hänt sedan detta spelades in. Det kommer en kompletterande video.

 

8 Kommentarer

  1. Moa

    Har tänkt fråga detta så länge och håller tummarna för svar. Vi ska flytta och undrar vart du köpt dina runda mattor ? Ex den lite mindre svartvita mattan som är RUND. så himla fin. Kram ❤️

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting