Dagens outfitTips

NOFO Hotel & Wine Bar

I lördags checkade vi in på NOFO hotell för att fira vår bröllopsdag. Ett hotell vi länge har velat besöka och uppleva!

Jag visste om att det låg på Söder men inte att det liksom låg intill världens härligaste innergård.

Stämningen på hotellet var avslappnad. I lördags öste regnet ner så i baren satt människor med varsitt glas vin och mös i mysiga soffgrupper.

Det finns sammanlagt 109 rum på boutique hotellet och inget rum är det andra likt. Det fanns givetvis olika typer av rumstyper men teman i rummen är:

Brooklyn, Bronx, Carnaby street 2 och Soho 2.

Vi tog ett Soho-2 rum

Här sov vi gott

Jag tyckte att det var läckert med grönt i badrummet och skickade en bild till Meley. Man kanske ska kakla grönt?

Vi hängde på rummet ett stund och låg i sängen. Det kändes lyxigt att kunna göra det en lördagseftermiddag. Vi hade öppet fönster och hörde regnet utanför.

Till sist samlade vi kraft och tog oss upp ur sängen. När vi väl var på Söder ville vi testa en vinbar vi länge velat besöka.

Fooli

Det gjorde oss ingenting att regnet öste ner. Det förstärkte nästan bara känslan över att vi i lördags firade en speciell dag. Vi pratade om bröllopet, vårt äktenskap, vart vi är idag, vad vi kämpar för och vad vi drömmer om i framtiden. Tiden gick och plötsligt vart det lite bråttom att hinna tillbaka till hotellet för att svira om för middagen.

Fick otroligt många frågor om vart min outfit kommer ifrån! Kände mig så himla fin i min nya kavaj och i mina nya skor😍

Kavaj: By Malina

Jeans: H&M

Skor: Novita

Såg att kronprinsessan Victoria bar hela settet förra veckan. Det ska jag också göra på lördag när vi firar Junis namngivelse. Det är hett med rutigt i höst!

Vi käkade middag på NOFO:s Wine bar. Stämningen var sådär härlig och vi satt i deras bar och hade utsikt över ett öppet kök. Vinet var gudomligt gott och vi drack givetvis ett vin med samma årgång som vårt bröllop.

Maten serverades i mellan eller smårätter. Dessa gyoza dumplings fyllda med kikärtor var godast.

Hangry🙈 Hugo hatar att äta mat med mig för att jag alltid säger ”vänta, vänta jag måste bilda”.

På andra plats kom burratan med kantareller.

Kvällen gick och vi hade det mysigt men trötta småbarnsföräldrar som vi är somnade vi ändå ganska tidigt.

Mot sängen!

Vi tog en lååååång sovmorgon (det gäller att passa på). Vi var inte på frukosten fören 10.30 dagen efter 🤣

NOFO:s frukost är bland den bästa hotellfrukosten jag har käkat. Allt fanns, och det fanns i massor!

Summan av kardemumman: Ett mysigt och avslappnat bröllopsfirande. NOFO hotell var magiskt och det var roligt att upptäcka Södermalm. Kan varmt rekommendera er en staycation! Inför nästa bröllopsdag är det Hugos tur att planera och ordna, då får vi se hur han vill fira♥️.

8 Kommentarer

 1. Micki

  Hej Paula! Tack för en grym blogg.
  Jag skulle gärna vilja veta vart Hugos snygga gråa skjorta med en ficka på ena bröstsidan kommer ifrån?? Har en kille som fyller år snart han skulle passa sååå bra i den! Tacksam för svar <3 kram!!

 2. Sofia

  Jaha så min kommentar kom inte igenom eftersom du själv ville skriva vad jag skrev? Lågt.
  En annan sak, skriver du vart istället för var bara för att retas?

  1. E

   Det är faktiskt ingen som tvingar dig att kika in i Paulas oas och läsa! Och som vi lär våra barn, har du inget trevligt att säga så behöver du inte säga något alls. Din jargong sprider negativ energi, man kan säga samma sak på trevliga eller otrevliga sätt… Det första att föredra ❣️

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting