Ni är goals | Paula Uribe
paulas

Paula Uribe

Annons

Ni är goals

Jag satt och läste igenom alla kommentarer på gårdagens inlägg där jag delade med mig av min oro angående att vi satt barn i denna värld. Tankarna skenade iväg och jag reflekterade över tonårstid. Ni är f*n goals! Kommer med så bra argument och era svar och egna värderingar inspirerar mig. Någon drog en jämförelse med mitt och Hugos sug efter godis. Jag som haft en godisskål på köksbordet varje dag under min uppväxt är inte alls intresserad av godis. Hugo har stränga förbud mot socker och godis under hans uppväxt och är världens godistorsk. Hen drog paralleller till föräldraskap, regler och gränser under tonårstid. Ett mycket intressant synvinkel på det hela.

Tänk att just du hänger här varje dag. Du behöver absolut inte hålla med mig men jag uppskattar alltid era kommentarer och er syn på saken. Återigen, ni är goals och jag är lyckligt lottad som får ta del av er varje dag. Det kommer att bli spännande att höra vad du tycker om dagens debatt/fråga som kommer upp lite senare idag. Samma ämne tänkte vi spela in podd till senare ikv! =)

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

  1. Perra

    Älskar ditt engagemang i allt du gör. Hur du ser livet åt det positiva hållet hela tiden.
    Hur gör du om du får en svacka i livet? Alla dessa hjärnspöken man får i vuxen ålder. Hur går man vidare ifrån saker som vart hemska och oförlåtliga?
    Älskar din blogg å kan inte gå en dag utan att jag kollar när nästa inlägg är skrivet. Du är goals. Å en stor förebild för många unga kvinnor som drömmer sig bort om ett sånt fantastiskt liv som du lever. Skulle nog svimma om jag såg dig så otroligt vacker. Kram på dig Paula ha en fortsatt fin onsdag. ⭐️

Annons