Dagens outfit

New in

Syskonmatchning i vårens färger! Jag äääälskar gult, detta från Newbie fick följa med hem till tjejerna.

P1252869

P1252870

15 Kommentarer

 1. Elise

  Åh så fint! ?
  Min mamma matchade alltid min och min systers kläder. Tills storasyster inte längre tyckte det var roligt att ha likadana kläder som sin lillasyster. Haha!

 2. Sandra

  Men så fint! Så de nya kläderna i Newbie-kollektionen har börjat rulla in i butikerna? Måste åka och kolla in 🙂 Gillade de blommiga kläderna skarpt! 🙂

 3. Jen

  Hej!
  Ett tips, du borde kanske skriva om den här texten eftersom den inte riktigt stämmer längre:

  Hej på dig och välkomna till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Uribe och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 23 årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring min fantastiska dotter Molly-Elise 2 år, min underbara blivande man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag som just nu handlar mycket om min dotter. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, förhoppningsvis en ny graviditet efter två tunga missfall, giftermål, vänskap, studier till sjuksköterska för att sen vidareutbilda mig till barnmorska men du kommer framför allt att få följa min kärlek till livet. 2015 kommer bli ett händelserikt år och jag hoppas att du ska få ut något genom att läsa min blogg, iallafall ett leende på läpparna! =)

 4. alicia

  heeej Paula, har märkt att du är lite smått intresserad av att matcha tjejerna, skulle bara vilja tipsa om josefin lustigs företag littleoneandi.com såg att du tipsat om hennes blogg här. Men hon gör jättefina kläder som både molly och leo kan ha, även du som mamma. riktigt fina kläder!

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting