Dagens outfitTipsTräning

New in

Det här har du gjort bra, Katrin Zytomierska

Katrin har tagit fram en egen kollektion tillsammans med ICANIWILL och jag fullkomligt älskar detta set.

Vid det här laget har jag testat träningskläder från de flesta varumärken och jag har med erfarenhet fått egna preferenser. Vad jag vill ha utav det jag tränar i:

-Kläder som inte är i vägen

-Tights med bra passform (värsta jag vet är när jag under pass måste dra upp nedhasade tights)

-Tights med hög midja

-Sporttoppar med bra passform

-Tights som inte är för långa

Det viktigaste för mig är känslan i mina träningskläder. När jag tränar går jag in i mig själv och vill inte ha något som stör mitt fokus. Vad är viktigast för dig?

Dessa är dessutom snygga och det är bonus. Har alltid varit den som föredrar öppen rygg framför urringning så den snygga, öppna ryggen på linnet ger jag pluspoäng till.Tusen tack till både Katrin och ICANIWILL, dessa kommer jag kötta mina resterande styrkepass för veckan i?

16 Kommentarer

 1. Malin

  Wow, hon är verkligen en multi-talang den där framgångsrika Katrin Z. ♥ Så jäkla snyggt, sen sitter ju kläderna på Sveriges snyggaste kvinna och du skulle ju kunna ta på dig en sopsäck och ändå rocka fett! 😀

 2. C

  Tråkigt att du stödjer en sådan negativ person som Katrin Zytomierska när hon har pratat illa om metoo-rörelsen och ser ner på människor som har en annan kroppstyp än hon själv.

  1. Marita

   Instämmer! Så sjukt obehaglig människa som vräker ur sig så mycket dumma och elaka saker så man baxnar!
   Vill inte stötta någonting som hon står bakom tyvärr även om kläderna var snygga.

   1. C

    Hur kan hon vara amazing när hon själv säger att hon inte fattar grejen med metoo. Eller att det är ”jämnställdhetsgrejen” inget hon alls tycker om… Och att man ska fnissa när chefen kallar en gullet…
    Och det jag tycker är tråkigt är att paula stödjer detta som kvinna och mamma till två döttrar.

   2. Marita

    Är det amazing att säga att tjocka människor är äckliga och håna människor med diabetes? Måste säga att jag har väldigt svårt att se hennes ”storhet”….

 3. Sara

  Gillade inte bh-toppen, alldeles för lågt skuren över bröstet tycker jag. Den andra linnet däremot, älskar lösa och tunna linnen. Jag springer mycket och har ännu inte hittat några utan dragsko som sitter uppe ordentligt… Tips?

   1. Mikaela

    Under armour alla gånger.
    Sen vissa från casall och då främst denna modell: Streamline 7/8 Tights 901 Black
    Röhnisch hasar generellt ner på mig..

 4. Sandra

  Någon som har tips på tights som inte hasar ner? Har från aimn och blir rent ut sagt galen på att behöva dra upp dem hela tiden!!

 5. Carro

  Tog på mig ett par Icaniwill-tights och de gick sönder på en gång, kändes som att marerialet var papper.. fick nya gratis men de var inte heller bra kvalité. Billig kinaskit.

Visa alla 16 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting