Tips

New in

Det här är olikt mig! Jag har köpt en ny parfym, och när det kommer till skönhetsprodukter och sånt är det olikt mig.

Jag hittar min doft, min mascara, mitt solpuder och håller mig till det. När barnen hade blöjor gjorde vi ett val till libero och då skulle jag aldrig ha handlat något annat 🙈 Samma sak vid barnmaten, det vart Semper för oss.

Jag är selektiv och trogen kund till det varumärke/produkt jag väljer.

I flera år har jag kört Cleans parfym ”rain”. En enkel och ren doft som har blivit min signaturdoft. Under sommaren har jag gått och doftat på andra parfymer och blivit sugen på något mer… festligt.

Jag ville ha en ”festparfym”. En doft att växla mellan när vi ska göra något roligt. Jag hittade min festdoft i Hugos Boss ”The Scent”

Wow! Den här är ganska kraftfull i doften men luktar kvinnligt. Med sensuell karaktär av persika, söt honung, blomstrande fresia och lite kakao. Det bästa med den här parfymen är att doften är långvarig. En somrig parfym som passar bra till det festligare tillfällena men funderar även på att byta ut denna till dagtid också🙈

Både min mamma och mormor vill också ha denna nu😂

14 Kommentarer

 1. Mickis Frestare

  Är inne på min andra! 😍 älskar den. En stor favorit är också Dolce Gabbana nr 3 och Marc Jacobs Daisy 😍

 2. Mikaels

  Jag fick den i present för 2 år sen. En klar favorit men nu har jag hittat en ny, Carolina herrera good girl. Jag är fast 😍

 3. T

  Jag vet inte vart jag ska vända mig och har panik över något som egentligen borde vara det mest självklara i världen.. Jag är bosatt i Mexico sedan två år. Jag jobbar & driver företag med min mexikanska pojkvän. Senast jag var hemma i sverige var i slutet av 2017. Jag har varken sett min familj eller vänner sen dess. Haft enbart telefon kontakt. Min älskade pappa fyller 60 år i början av september. Jag vågar inte ta steget & boka en biljett hem för att överraska honom och fira med familjen. Är så rädd för att min pojkvän (som inte kan följa med pga jobb) ska bli ledsen eftersom jag lämnar honom ensam med hela företaget. Han säger att jag får åka men ser att han är ledsen. Är så orolig & osäker, samtidigt som jag litar på honom har jag ändå alltid en jobbig känsla när vi är på olika orter, kanske är det pga kulturella orsaker.. Jag har planerat att åka iväg endast två veckor & vet hur lyckliga min familj skulle bli.. Kanske finns det nån i kommentarsfältet som kan hjälpa mig. Vad är det rätta att göra i denna situation? Förstår om det utifrån sett är svårt att förstå varför det ens är så komplicerat. Tack på förhand! <3

  1. Jenny

   Åk hem och fira din pappa! Tror du kommer ångra dig senare i livet annars. Ens föräldrar lever ju tyvärr inte för alltid

   1. Johanna

    Åk bara åk!
    Företaget kommer finnas kvar och din pojkvän kommer finnas kvar!
    Både ett företag och ett förhållande klarar två veckors ”semester”
    Du kommer nog (som ovan skrev) ångra dig både nu i september och senare.
    Du skriver att din familj skulle bli så lycklig om du åkte, & vad är finare än att få göra någon annan lycklig?
    Din pojkvän kommer bli lycklig när du kommer tillbaka, du kommer vara lycklig över att du gjorde det och din familj kommer bli lycklig.
    Gör det ❤️❤️

    1. T

     Tack snälla! <3 <3 Det är lätt att man blir levande/sittande i sin bubbla och inte kan se saker från ett yttre perspektiv. Därför så värdefullt att få zooma ut och se det från någon annans ögon.
     Bokade biljetten idag och det känns rätt. <3

 4. Emma

  Jag kör båda dom där jag med. Great minds think alike, hehe. Rekommenderar även Clean Skin. Tycker nästan den är ännu bättre än Rain ☺️

Visa alla 14 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting