Dagens outfitTips

New in

Vi handlade lite nytt till våren i helgen. Jag bara ÄLSKAR Lindex kollektion ”Be you” för barn. Det är härliga prints som t.ex. ”Be you” och ”Kind is cool” ihop med härliga färger. Hur tjusigt är det inte med knästrumpor? Vill också ha knästrumpor till våren och sommaren!

Mina diamanter

 

PUSS!

 

BE YOU-Alltid Leonore

 

Skrapsår på knäna tillhör barndom

 

När blev du så stor?

 

Kind is cool-Molly är en av dom snällaste personerna som jag känner

 

 

Kommer definitivt att handla mer ur denna kollektion till tjejerna

2 Kommentarer

  1. JLB

    åh så fina tryck! tyvärr upplever jag kvaliten på lindex barnkläder sådär.. iaf alla mjukisset jag köpt till mina killar, knäna är helt vita och då kryper de ändå inte så mycket, och hela tyget är urtvättat och gråaktigt..

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com