Inredning

New in

Lite shopping till lägenheten hann vi med idag också. Vill så gärna visa vad jag köpt och berätta hur vårt sovrum kommer att se ut men jag kan inte. Sovrummet kommer Hugo att få se när vi flyttar in och jag tror verkligen att han kommer gilla det!

Fick med mig lite roliga burkar hem. Jag tyckte att dom var lite roliga och kommer nog se trevligt ut när allt står framme på bordet under en lördagsfrukost. Kan ni klura ut vad som ska vara i burkarna? =)

20131028-192455.jpg

20131028-192507.jpg

11 Kommentarer

  1. Sandra

    Men hur fina var inte dom här burkarna?SNÄLLA kan du inte berätta vart du har löpt dom och vad dom kostade?Vill så gärna ha såna själv 🙂

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting