Okategoriserade

Nellys julrea fortsätter

Perfekt för oss som redan har börjat tänka på vårklänningarna =)

Rean hittar ni HÄR!

Grön klänning (LÄNK)// långklänning (LÄNK)// Svarta klänningen (LÄNK)

1 Kommentar

  1. Sabina

    Hejsan Paula! Jag ville bara skriva att jag tycker att det har varit jätte intressant att läsa din blogg under året, det är kul att du delar med dig av Mollys utveckling och din träning m.m. Jag hoppas att ni (du, Molly och Hugo) får en trevlig nyårsafton, gott nytt år på er!♡

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting