Tips

När man har fått livets craving

Efter att ha ätit saffransglass på Creperie & Logi var det kört för mig…

Sedan den kvällen för snart två veckor sedan har jag spanat i glassdisken och blivit besviken varje gång. Ingen saffransglass, kanske inte så konstigt eftersom att saffran känns väldigt juligt.

MEN! Så var jag inne på Fältöversten och hittade den här från Lejonet och Björnen😍

Waow säger jag bara. Saffransglass är bland det godaste jag har ätit! När Pulkan väl har fått en craving kan ingenting stoppa henne, ni kommer att få ta av min kärlek för just saffran mycket under hösten.

Och just saffran är en sådan där tacksam grej att tycka om, för ingen annan verkar göra det. Varken Molly, Leonore eller Hugo tyckte att glassen var god. Men det är bara bra för då blir det mer till mig😂

-Har du någon mindre vanlig craving just nu? Vilken är din favoritsmak på glass?

12 Kommentarer

 1. Sandra Augustinson

  Jag älskar ALLT med kokos!! Jag har craving på kokos jämt, i bakverk eller i glass. I somras åt jag en glass med våffla och såg att de hade kokos, det var sååå gott för det var glass med kokos och kokosflingor i, jag dog!

 2. Julia

  Jag är också galen i saffran, ÄLSKAR. Äter det året runt haha. Och en sak jag älskar är att smaksätta mitt bananbröd med det 🙂

 3. Ebba

  Sia hade en limited edition ”julglass” med saffranssmak förra året som var helt magisk! Jag hoppas den kommer tillbaka i år igen, håll utkik i butikerna😊

 4. Frida

  Dom har en UNDERBAR saffransglass i gamla stan. Dock minns jag inte vilken av glassbutikerna, men en av dom där det finns kulglass 😂 Tror den ligger i ett hörn, ganska nära kyrkan. Svårt att beskriva, hoppas du hittar det nån gång 😂

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting