AllmäntKärlek

När jag fick utegångsförbud av mamma i vuxenålder

 

För ca en månad sen var vi i Spanien i en vecka. Min styvfars mamma fyllde 60 så vi firade genom att åka ner hela familjen. 13 vuxna och 12 barn!

En av kvällarna hade vi ”tjejkväll”. Vi tjejer gick ut för att dricka Sangria och för att käka tapas. Efter middagen åkte gammelgäddorna hem men vi var ett gäng som gick vidare till en bar. Efter baren tänkte vi att vi skulle sätta oss uppe på taket ett stund till. Klockan var strax efter 01. Jag hade inga nycklar till lägenheten utan knackade skamset på för att bli insläppt.

Lägenheterna ligger bredvid varandra och mellan finns det en trapp upp till takterrassen.

Mamma: Gå och lägg dig Paula.

Paula: Men vi tänkte gå upp på taket en liten stund…

Mamma: Inga men Paula! Gå och lägg dig!

Paula: ….

Någon minut senare knackar det på dörren.

Tjejerna: Kommer du upp?

Paula: Näe..

Tjejerna: Varför då?

Paula: Nej jag fick inte för mamma…

Tjejerna: Hahahaha, men kan vi låna högtalarna?

Jag gick och la mig, förundrad över att jag hade fått utegångsförbud av mamma i vuxen ålder. När jag frågade varför dagen efter skrattade vi. Mamma tyckte att det räckte och jag var tacksam dagen efter att jag ändå mådde okej och kunde njuta av en dag i solen utan att vara speciellt bakfull =)

 

-Har någon av er fått utegångsförbud i vuxen ålder?

Lilla mamma. Du kommer aldrig att sluta vara mamma trots att jag själv närmar mig 30 <3

Det är roligt att vi ofta är MÅNGA i Spanien!

2 Kommentarer

  1. Diana

    hahaha äkta mamma!! Jag älskar sånt, en mamma slutar aldrig vara mamma bara för att man blivit vuxen, man är alltid mamma, i alla fall i min/vår kultur. Nu är inte din mor latina men hon har inslag av det 😀
    Jag tycker hon gjorde både rätt och var gullig, hon gör det för att bryr sig. 🙂 och rätt hade hon också, du mådde säkert bättre än alla de andra 😀

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting