BröllopKärlek

När han sa ja

Igår var vi ute och plåtade vid Tyresö slott. Det var minus två grader och vi skulle till den större delen stå utan jackor. Jag var en isbit efter fotograferingen och satt länge och huttrade i bilen. Men… jag var lycklig. Lars har vi arbetat med i två år. Han är en grym fotograf och han är grym på att filma. Det som driver honom är hans genuina intresse och det har varit ett nöje att arbeta med honom dessa år.

Vi gjorde Silja filmerna ihop så vi har hängt hela helger många gånger. Det är oundvikligt att man lär känna varandra.

Paula: Lars…
Lars: Yes Paula?
Paula: …
Paula: Jag och Hugo kommer nog att gifta oss under 2018.
Lars: Satan vad roligt Paula grattis!
Paula: Vill du vara med och filma?
Lars: Klart jag vill. Det kommer att bli episkt.

Jag blev så glad att just Lars sa ja. Han har rätt känsla och vi pratar samma språk. Vi ska försöka ses nästa vecka och kolla igenom ideér till film. Vi har några riktigt bra redan och jag blir rörd av bara tanken.

 

 

PB149598 PB149600 PB149605

Lars in actionPB149609 PB149610

En tar av sig frivilligt och en värmer sig PB149622 PB149629 PB149633

7 Kommentarer

 1. Eloise

  Hej Paula. Lyssnade precis på er podd och ert prat om diskriminering av feta människor vars kläder är dyrare,
  Jag har inga barn, men har jag fel om jag har för mig att äldre barns kläder är dyrare? Alltså mollys kläder är dyrare än leonores just för att hon är större och äldre. Är inte det också diskriminering?

  1. Therése

   Det tycker jag inte rikigt att man kan jämföra. Gissar att L har kring storlek 86-92 och M 110-120 vilket gör att dom i de flesta butiker hamnar på samma avdelning och kläderna ökar ju inte i pris för varje storlek utan det är samma pris på samma klänning i storlek 74-140, trots att de större är dubbelt då stort som det mindre.

   Att kvinnor som är större av sjukdomsskäl, genetiska anlag eller psykisk ohälsa ska behöva betala mer för sina kläder för att de inte passar in i den mallen som samhället (patriarkatet) ställer på oss, tycker jag är helt befängt!
   Tack Paula för att du står upp för alla som inte har en offentlig röst ?

   1. Ö

    Det du skriver Therese stämmer tyvärr inte i JUST den butiken det handlar.
    Deras kända barnkläder har högre priser från stl 92 och uppåt!
    Skillnaden brukar variera mellan 20-49kr

 2. Marie

  Hej på dig fina Paula !

  Bara undrar hur kom sig ni bestämde att ni ska gifta er ? Och vem agerar det ? ? lite roligt om ni berättade lite historia. Har fullständig förståelse om ni vill behålla för er själv.

  Stort kram till dig Paula!

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting