Tankar

När allt helt plötsligt tappar sin mening

 

Åh. Hela jag bara sjönk under marken ikväll. All min sprudlande energi bara försvann. Varför? Jo för allt jag sysslat med sen i vintras (december) tappade idag sitt syfte…

Pischa: Juste jag har hört lite om Gladiatorerna…
Paula: Ja?
Pischa: Det kommer inte att bli fler säsonger.

Fan. Det har ju varit min glöd. Min motivation. När Hugo var med var antagningen i september och inspelning i November. Kollat nätet som en dåre efter info men tänkt ”Det är TV och när de väl kommer ut med antagningen så kommer det att gå fort”.

Jahapp. Ikväll ligger jag i sängen och känner inget syfte. Varför ska jag pt träna imorgon? Varför hoppade jag på kostschemat igen? Nu blir det ingen uppbyggnads period? Åååååh! Jag hatar när oväntade grejer händer som jag inte kan påverka.

Hugo: Vad är det? Har det hänt något?
Paula: Tappade lusten till allt. Har tränat helt i onödan sedan i vintras.
Hugo: Men skämtar du eller? Du har aldrig mått bättre än nu!

Jag vet att han har rätt. Jag vet att jag bara är deppig och butter just nu. Klart jag inte har tränat i onödan men som alltid är det svårt för mig att ställa om. Har jag ställt mig in på något så vill jag alltid fullfölja. Men nu ligger jag här, starkare än någonsin. Det vill jag ju visa, jag vill ju prestera, jag vill tävla och jag vill vinna.

Frågan är bara i vad? Har du något förslag på ett nytt syfte till mig? Och inte bikini fitness eller något sånt där (no offence). Nu måste den här deppiga tjejen sova, är besviken och matt. Men imorgon är det en ny dag, och i övermorgon ytterligare en. Det blir alltid bättre! Men vore tacksam om någon har förslag på ett nytt mål för mig nu när Gladiatorerna inte finns längre😊

70 Kommentarer

 1. Michelle nilsson

  Du och Hugo eller några andra, kanske kan köra något toughest eller något 🙂 super rolig utmaning för kroppen!

 2. Jessica

  Hej paula,
  Sjukt tråkigt med gladiatorerna, meeeen ge inte upp.
  Din nya utmaning kan vara en svensk klassiker ☺️☺️ Det är något att bita i och kul att följa ☺️

  Heja heja.
  Kram jessica

 3. Elin

  Tråkigt, men du har ju hittat crossfiten nu så en tävling i det. Börja med en partner på jämn nivå. Väldigt roligt att köra tillsammmans med någon och finns flera tävlingar till hösten. Annars hinderbanelopp, toughest är riktigt roligt, ha som mål att klara alla eller så många hinder som möjligt, är allt från rep till, nät, ringar, diken osv 😃

 4. Alex

  Satsa mer på thaiboxningen! Kanske börja tävla så småningom om? Fantastisk sport som utmanar både fysiken och psyket. CF behåller du såklart som komplement! Fastnade själv för 3 år sen med lite påtryck från sambon. Det har resulterat i att vi nyligen sålde lägenheten och flyttade till Thailand för att träna och tävla på heltid 😀

 5. Amanda

  Testa att tävla i toughest, 10e september är det i Göteborg, där kan du få testa din kropp relativt snart och det kanske ger dig en nytändning med motivation till att fortsätta bli starkare!
  Heja dig!!!!

 6. Martina

  Fast jag har sett en annan på sociala medier som ska delta i ”Gladiatorerna 2018″, det står så i alla fall så på hans profil på instagram. Kanske förra säsongen? Men än en gång ” Gladiatorerna 2018″..Fast han kanske vi reda på det som du? I efterhand? Kolla själv. pt shad, någonting.

 7. Sara Backlund

  Paula! Crossfit vore väl skoj? Jag själv har hållit på med det i 3 år men det har gått väldigt i perioder pga sjukdom… vill sååå gärna ha ett mål jag oxå för att få mer motivation, men jag vågar inte riktigt anmäla mig till tävling. Ska vi teama på nån lagtävling i crossfit haha? :p

 8. Lisa

  Tough viking!! Sprang i maj och om man är riktigt tränad tror jag det är mycket roligare!! Hade knappt tränat endast löptränat så känner mig revanschsugen till nästa år!! Inget som syns i tv men en prestation som är rolg för en själv!

 9. Amanda

  Vet inte om dom fortfarande har inspelningar av Nina Warrior? Annars kanske det hade kunnat vara något? Dom kanske har Gladiatorerna i något av våra grannländer?

 10. Rebecca

  PAULA 🙂 fortsätta träna som du gör.. som Hugo sa så har du inte mått bättre än vad du gör idag. Så om du tänker efter så har du vunnit till att komma där du är idag. Bara det är något att vara stolt över. Så klart det är en besvikelse att du inte kunde göra det som var tänkt. Men va fan.. ibland blir saker inte som man tänkt.. vända blad. Du mår bra och du ser grymt bra ut.. det är det viktigaste 👍

 11. Elin

  Med tanke på din och Hugos livsstil känns väll crossfit rätt givet för dig! Men vill du göra något som inte han gör så skulle jag (som andra nämnt) föreslå en svensk klassiker! Jag har själv genomför en svensk klassiker 2 gånger och det är en sjukt galen utmaning som sträcker sig över hela året 🙂 även utfört halvklassikern och tjejklassikern! Annars kanske du kan träna för att ex springa Sthlm marathon? Grymt kul lopp 😊

 12. Malin

  Tråkigt! Gör en svensk klassiker istället, det om något blir en utmaning. Skidor, simning, cykel och löpning. Finns tjejklassikern med, vilket jag skulle ha valt till mig 😝 Du är grym Paula ❤

 13. Yaca

  Först tror man att något allvarligt har hänt men så är det bara att Gladiatorerna ställts in. Bästa skrattet på länge. Tack för det!

 14. L

  Sanningen är väl att du egentligen ville tappa fett/bli smal till bröllopet? O haft gladiatorerna som anledning utåt varför du tränat. Men bra tajming såhär precis innan bröllopet 🙂

  1. Erika

   Men är du på riktigt? SPELA ROLL! Det har inte slagit dig att det kanske är båda? Eller så är det så att hon satsade på gladiatorerna och så gick det inte vägen. Ska du vara snapy så strunta i att kommentera.

  2. Tamara

   Vad spelar det för roll att Paula ”tajmade” in det precis innan bröllopet? Är det något fel att komma iform till sitt eget bröllop? Nej de är det inte. Paula är grym!
   Sprid lite kärlek istället!

  3. Tamara Ramirez

   Vad spelar det för roll att Paula ”tajmade” in det precis innan bröllopet? Är det något fel att komma iform till sitt eget bröllop? Nej de är det inte. Paula är grym!
   Sprid lite kärlek istället!

  4. Tamara Ramirez

   Vad spelar det för roll att Paula ”tajmade” in det precis innan bröllopet? Är det något fel att komma iform till sitt eget bröllop? Nej de är det inte. Paula är grym!
   Sprid lite kärlek istället!

  5. Tamara Ramirez

   Vad spelar det för roll att Paula ”tajmade” in det precis innan bröllopet? Är det något fel att komma iform till sitt eget bröllop? Nej de är det inte. Paula är grym!
   Sprid lite kärlek istället!

  6. Tamara

   Vad spelar det för roll att Paula ”tajmade” in det precis innan bröllopet? Är det något fel att komma iform till sitt eget bröllop? Nej de är det inte. Paula är grym!
   Sprid lite kärlek istället!

  7. Cecilia

   Men vad är det för kommentar, allvarligt talat? Paula är deppig för att hennes mål/riktlinje med träningen har försvunnit och du har mage att anklaga henne för att hon ljuger om det? Har du inget trevligt att säga så säg inget alls, man behöver inte uttrycka allt man tänker.
   Så vitt jag har förstått genom att följt Paula under många år är att hon varit stolt över sin kropp oavsett hur mycket fett/muskler den bestått av. Låt henne vara, oavsett hennes anledning till att träna. Paula liv = Paula val!

  8. Patricia

   Så onödig kommentar. Tror knappast att det här med gladiatorerna är en ”ursäkt” för vad hon egentligen vill. Oavsett varför hon tränar och äter som hon gör så är det HENNES liv, hennes beslut. Att vilja vara smal/smalare eller kanske mer vältränad i bröllopsklänningen tycker jag dessutom inte är något fel (om det nu skulle vara så)
   Är det inte en typiskt grej? Att man ska gå ner i vikt så att man ”passar i bröllopsklänningen?” Nu behöver inte Paula gå ner i vikt och det har hon aldrig sagt heller. Hon vill bli stark! Stark för sig själv och sin familj. Bästa anledningen!

  9. Mikaela

   Förundras dagligen över personer som du L, fy för så bittra människor! Tänk vilken härlig plats vi skulle leva på om alla bara pushade varandra till stordåd istället för att rycka undan mattor, ge käftsmällar och gliringar! Prova får du se, du kommer må bättre i dig själv!

  10. Sanna

   Hahah OCH?? Om det nu skulle vara så är det väl sjukt jävla rimligt att man vill vara sitt snyggaste jag på sitt bröllop??!! Idioter! Heja Paula!!!!

 15. Johanna

  Hinderbanelopp!!! Ren glädje och otroligt utmanande. Jag ser så mycket fram emot beat the mountain i oktober. Plus att jag tycker du ska fortsätta vara grym!

 16. Rebecka

  Som tidigar nämnt, varför inte inom crossfit? Kanske inte uppfyller kraven om att synas inför hela landet på tv, men du får tävla i något som du tränat i länge och har dessutom ”levt på sidan av” då Hugo tävlat, nu kanske det är din tur att få satsa? 💪🏻

 17. Jonna

  Åh vad tråkigt! Förstår verkligen att du tappade glöden. Vet ju att du gärna ville visa dina barn att även ”mamma” kan vara med i gladiatorerna. Tror dom är grymt stolta över dig oavsett! =)

 18. Lina

  Action run kanske? Vet att det finns i örebro. Vet inte om de har i stockholm dock. Men går ju att kolla upp. Ska vara sjukt jobbigt!

 19. Sandra

  Gillar du inte hinderbanor? Det här alltid varit mina mål innan jag blev gravid! Nu siktar jag på att vara redo för lopp nästa år! Grymt roligt, spring med pischa!

 20. Malin

  Börja med pole-fitness. Jag har styrketränat länge, två kids har jag fått på vägen och för ca ett år tappade jag glöden och kände bara att vad är det jag tränar för? Hittade då polen, den kräver så mycket styrka och självförtroende. Nu kör jag både den och styrketräning för att jobba mig upp till nästa nivå. Det var heeeelt utom min comfort-zone men är så glad att jag började. Testa! Kanske något dina väninnor kan fixa till möhippan?

Visa alla 70 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com