Allmänt

När allt bara känns skit

Dagen började ju så bra… Glatt humör vid lämningen (en dålig lämning sätter ribban för hela dagen).

-Men plåtningen gick åt helvete.

Martin valde att inte dyka upp. Vi hade bestämt träff vid klockan 10 men hans telefon var avstängd. Den här plåtningen var viktig för mig. Jag har velat samarbeta med företaget bakom i flera år, och nu har jag fått en chans att visa vad jag går för.

Ringde till alla som jag känner som plåtar och fina Erik kom som en hjälte ridandes på en vit häst. Vi nailade plåtningen trots allt, men hela dagen vart förskjuten och gav mig bara en massa onödig stress.

Jag hann inte få i mig lunch innan min träning vilket gjorde mig låg. Ville kasta vikterna i väggen, idag var det helt enkelt inte roligt att träna.

Utanför gymmet hade jag fått en bot, och hittade ingen parkering utanför salongen där jag skulle göra mina fransar. På vägen hem från stan fastnade jag i trafik (varför kollade jag inte waze innan?????? Bästa appen i trafiken!).

Hos mamma väntade iallafall mat och ungarna och det kände jag mig tacksam för. Med två barn, tre tonårsgrabbar och en hund blir ljudnivån dock hög. Idag pallade jag inte.

Läggningen vart bråkig och långdragen och jag kände en inre stress för att jag hade jobb på min dator som behövde bli klart innan jag kunde lägga mig och sova. Och den ovikta tvätten bara blängde på mig.

Grädden på mosen blev när jag skulle ta fram en Clean ur kylskåpet efter den tuffa läggningen. Barnen hade inte skruvat på korken till mjölkpaketet ordentligt så när jag drog ut min Clean fick jag med mig mjölkpaketet.. och helt plötsligt rann tre liter mjölk på golvet. Och stänkte ner i princip hela kylskåpet.

Oooookej. 10 djupa andetag… 1,2,3,4. Sen hann jag inte mer fören tårarna kom. ”Jag Pallante”. Hade tänkt jobba men sket fullständigt i det. Torkade upp mjölken och gick fram till frysen istället.

”Fakk Clean. Nu ska jag äta glass”🙈

Såhär ligger jag i barnens säng och muttrar (dom sover i vår). Jag gillar inte att ha dåliga dagar, det sänker mig. Men som alltid tänker jag ”det är bara en dålig dag”. Inte en dålig tillvaro eller ett dåligt liv. Alla har vi dåliga dagar, och då kan lite glass vara den bästa medicinen.

Puss- nu checkar jag ut för idag och surar vidare. Vi hörs imorgon igen, och förhoppningsvis är jag på bättre humör och får tillbaka en bra dag😘

12 Kommentarer

 1. Sanna

  Åh jag hade också en sådan dag nyligen. Jag förstod redan vid första ”slå tån i sängbordet” att dagen skulle gå åt pipan.
  Försökte le inombords och tänka positivt men det hjälpte inte.
  Jag kastade snöskyffeln åt helskotta mär handtaget gått av, den landade såklart på en bil.
  Jag skyndade mig och skrev en lapp å snavade på min egna fot och landade i den enda vattenpölen som fanns då.

  Så höll dagen på.

  De där dagarna går sällan att rädda, det är bara att ge sig och skopa glass eller lägga sig i soffan och äta semla.
  Glad alla ❤️Dag 😊

 2. Jessy

  Dålig dag har man väl titt som tätt. Kom igen när du har ett eller ett par dåliga år. Det är då livet prövar en på riktigt 😀

 3. Cornelia

  Fy vilken dag! Hade nog börjat gråta långt tidigare 😉 Men hur fasen pallar du dricka clean på kvällen?! Jag fixar inte ens kaffe efter fyra på eftermiddagen hehe…

 4. Emmi

  Hej Paula!
  Bra inlägg från dig, att du visar upp den andra sidan av det liv. Det är självklart inte bra att du har en dålig dag, men det är härligt att en influencer visar upp den sämre sidan av sitt liv. Precis som för de flesta är det roligare att höra om de roligare och bra dagarna, även fast de dåliga finns.

  Jag vill tacka dig för att du tar modet och skriver om din dåliga dag!

  P.S Du har en sjukt bra blogg och bra innehåll. Kämpa på och ät mer glass!

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com