Bilder

Några bilder från telefonen

Från dagen! Det är så himla mysigt att varje dag börja dagen med en promenad till föris. Det blir som en mjukstart för både barnen och oss

Min lilla TikiÄlskar den här parken Fortsätter att värma magen med goda soppor till lunch Funderar starkt över vem jag har blivit när jag tänker ”Åh så bra för gräsmattan” när det regnade idag🙈I eftermiddags fikade vi hemma hos min mamma för att fira mina bröders sommarlovKörde mitt första boxpass sedan… typ i vintras? Box var en av de allra första träningsformerna som jag kom i kontakt med. Därför kommer boxen alltid att ligga mig varmt om hjärtat.

Trots att det var länge sedan sitter slagen och sparkarna i ryggmärgen. Att boxas är lite som att cykla. Det var najs att kötta under kvällens boxpassNär jag har fått en craving kan INGENTING stoppa mig! Gått och tänkt på blodpudding av alla rätter under hela dagen😂 Inte ätit det sedan jag var liten och Hugo fick kväljningar när jag stod under kvällen och stekte på blodpuddingen.

Två måsten till blodpudding är mjölk och keso😋

5 Kommentarer

  1. Elisabeth

    Men alltså nu lägger jag ihop din svimning och blodpuddingssuget . Kan det vara så att din kropp vill få upp järnvärdet ? Tips är mer rött kött i så fall ! Kanske har jag helt fel men fick den känslan bara .

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com