Bröllop

Några av mina bröllopsfavoriter

Dagen har sprungit iväg, vi har en kick off med Loppi så vi får stoppa bröllopsuppdateringen och fortsätta i helgen. Här kommer några av mina bröllopsfavoriter – våra porträttbilder!  Ni kanske redan har sett dem inne hos Hugo men de tåls att ses en gång till.

I love you

bröllopsfavoriter

Foto: Premium Visuals

6 Kommentarer

  1. O.

    Alltså, solobilden på dig är MAGISK!
    Och likså är alla de andra bilderna på er.
    MEN jag måste säga att en stor miss är att Hugo (dina hände syns iinte lika mycket) inte har sina ringar på sig. Det förtar lite av ’bröllopsbilden’ tycker jag.
    Annars är det magiska bilder på er! Såå fina ni var på er dag! <3

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting