Tips

Något att titta på

Vi började följa en serie i helgen. Serien har funnits ett tag men jag har missat den. Den har till och med gått på TV. ”Gomorra” tar oss till Italien där vi får en inblick om hur det ser hur på Neapels gator. Hur maffian fungerar. Vi är helt fast och behöver slita oss varje kväll för att inte sitta uppe allt för länge!

”Gomorra skildrar den våldsamma neapolitanska brottsorganisationen Camorran genom den 30-årige hantlangaren Ciros ögon. Redan innan serien haft premiär på tv hade den sålts till över 40 olika länder runt om i världen, bland annat till Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Sverige. ”

gomorralaserie

2 Kommentarer

  1. tess

    Tack för tipset! Ska kolla in.
    En kommentar angående designen på bloggen som jag tänkt på länge… det är lite jobbigt att texten inte drar ihop sig och blir smalare vid behov. På mobilen är detta den enda blogg där jag måste slå på ”skärmvridning” och vända mobilen. Om man smalar ihop rutan på datorn så försvinner text, på andra bloggar anpassar sig texten efter bredden och även bilderna. Det är väl inte du personligen som sköter den här typen av saker 😛 men ändå!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting