Träning

Morgonträning från 4/11-28/11

Nu är Bea igång igen med nya ideér och självklart blir jag övertaggad. Den 4e november kommer Bea börja ha morgonträningar för ett begränsat antal tjejer. Vi kommer att bli en grupp på 15 pers som kommer att få träna med Bea varje dag kl 7-8 måndag till torsdag. Hur kul låter inte det!? Vill du vara en del av träningen så tycker jag att du ska klicka HÄR för att komma in i Beas blogg och läsa mer om priser osv.

Hoppas att vi ses på måndag! Här är förra tjejgruppen som tränade på söndagar =)

3 Kommentarer

 1. Ida

  Hej Paula!
  Man blir så taggad av att läsa om din träning. Jätte bra kämpat!
  Jag undrar ifall du skulle vilka lägga upp videos på dina träningspass? (Såg att Hugo hade gjort de) man blir så otroligt taggad och får bra insperation!

  Trevlig helg 🙂

 2. Frida

  Jag blir peppad av att läsa om din träning! 🙂 Dock så kämpar jag för att gå upp i vikt och jag har faktiskt lyckats lägga på mig 5kg så jag är skitglad! Men jag tränar samtidigt för att jag vill inte gå upp i vikt på ett ohälsosamt sätt.
  Tack för en bra blogg!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting