Molly 8 månader till 1 årTips

Morgonstund har guld i mun

Molly är mitt inne i ”kan självfasen”. Precis allt ska hon göra själv och det finns inget tvivel om att hon vet hur man tar för sig. Jag är faktiskt inte ett dugg orolig över starten på föskola i höst, jag är helt säker på att hon i slut ändan kommen att ha mycket roligare på förskolan med alla kompisar än att dra runt med morsan. Hur som helst, denna morgon testade vi ytterligare en ny gröt från Semper. Denna gång var det en fruktgröt och den gick hem hos både Molly och mig. I Sempers barngröt finns den rätta näringen så som:

* Jod bidrar till att barnet växer

* Järn bidrar till den intellektuella utvecklingen

* D-vitamin, kalcium och fosfor stärker skelettet

På vimedbarns startsida finns det tre artiklar som handlar om 7 myter om barnmat-här får du veta sanningen”, 5 snabba om gröt” och ”Pimpa gröten- 6 roliga recept. Det är bara att klicka på artikelns namn om du vill läsa mer!

Det sista jag vill meddela som en del av Sempers testpanel under april månad är att påminna om Sempers tävling. Varje vecka vinner två personer en hel BRIO på-vagn med gröt genom att ladda upp ett foto på sin grötstund på instagram. HÄÄÄR kan ni läsa mer om reglerna! Lycka till =)

Mycket koncentrerad tjej

Av gröt blir man stark Lolly

6 Kommentarer

  1. Emma

    Så söt hon är! Det är bra med att hon vill göra saker själv :-)! Det är på det sättet man lär sig och blir bättre på koordination.

  2. Amanda

    Vad vuxen hon är i sättet att bete sig, att ens kunna äta själv är många 1åringar som inte kan. Jag hade en kompis som matade sin 3åring hela tiden för hon tyckte det var ”enklare”. Snacka om att inte kunna något själv när man väl blir ett stort barn.

  3. Felicia

    Jag är lika gammal som när du väntade molly tror jag, 21, och väntar min dotter i augusti. Måste säga att du är en otrolig förebild, och alla fina inlägg du skriver får mej att längta ännu mer efter min lilla filur!

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting