Träning

Morgonkaffe hos Pischa

Paula: Typ alla jag känner vill träna på sin födelsedag.

Vän: Hade jag sagt till mina vänner att vi ska träna på min födelsedag hade jag fått en örfil.

Paula: 🤣🤣🤣

Vill du träna på din födelsedag? Självklart ja eller aldrig?

Jag överraskade Hugo med morgonkaffe hos Pischa. Vi tog ett pt-pass på Wörkout och blev…

– P I S K A D E

Pischas födelsedagspresent till Hugo:

-10 kalorier airbike

10 frivändningar

10 front squats

X 20 varv

När jag körde igenom alla övningar vilade Hugo och vise versa. Sammanlagt blir det 10 varv var.

Spara den här passet till dig och en vän eller partner. Den var riktigt, riktigt tuff men sjukt rolig! TACK för piskningen Pischa!

I love you

1 Kommentar

  1. Didi

    Stort grattis till Hugo!!
    Fint armband han fick och jaaaa man vill alltid träna på födelsedagen för det är ju ett fint sätt att ta hand om sig själv på. <3
    Hoppas han får en fin dag med er, sin familj

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting