Molly 8 månader till 1 år

Monday funday

Idag är det Mollys sista dag som noll åring. För ett år sedan befann jag mig på BB stockholm. Hög på lustgas och omedveten om att jag inom ett dygn skulle få den finaste skatten i världen, Molly. Min dotter kom efter långa timmar med värkar. Hon kom alldeles blodig och skrek som en stucken gris när BB personalen la henne på mitt bröst. Då grät jag inte men idag när jag tänker tillbaka på det första mötet mellan mor och dotter så måste jg bita mig själv i läppen för att ej börja tjura. Min stora lilla flicka som imorgon blir ett år.

Mollys mormor ringde igår och frågade modet var okej att hon gav Molly en utflyktsdag istället för presenter och det tyckte vi lät jättekul. Så vad ska vi hitta på? Jo vi ska åka till Örebro för att gå till Sveriges största äventyrsbad. På Mollys topp tre lista av vad hon tycker är roligast så är det just bada som tar första platsen. Det är nästan så att jag börjar undra om hon var en delfin eller något i sitt tidigare liv!

11 Kommentarer

 1. Camilla H

  Gustavsvik är inte favorit numera efter att Djupadalsbadet öppnade i Kumla (2 mil från Örebro), rekommenderar det varmt istället!!!

 2. Camilla

  Åh! Örebro, där bor jag. Nu vill jag typ komma för att träffa er.. Älskar både din o Hugos blogg! Gustasvik är väldigt roligt, allra roligast för oss lite äldre. Eftersom de flesta stora rutschekanorna är till för oss äldre. Men det finns absolut små pooler till barnen, och andra saker de kan göra. Ni alla 3 kommer ha svinkul! 😀

 3. Jojo

  Va roligt!! Förra helgen gjorde vi en utflykt till badet i örebro, badade hela dagen samt ett besök vid tekniska kvarnen. Min lilla tjej tyckte den var jättekul!

 4. Vilma

  Har följt din blogg sen dag ett! Molly är den sötaste ungen jag någonsin sett och ni verkar vara fantastiska föräldrar! Så himla kul att se molly växa upp lite såhär på sidan. Fortsätt som du gör!!

 5. ophi

  Om det är Gustavsvik ni tänkt åka till så vet jag inte om det är småbarnsvänligt. Största delen av ”attraktionerna” är mer lämpliga för ”vuxna” och det kan gå vilt till. Menar det absolut inte som en pekpinne men upplevde det själv som läskigt när jag var ca 8 år på grund av att det kan gå vilt till och folk är så uppe i sitt att det är lätt att försvinna från sina föräldrar som jag gjorde och var då nära på att drunkna.
  Var där för inte så längesedan och kände att jag kunde slappna av mer då och därmed ha roligare eftersom jag kunde reda mig själv denna gång, är 19 nu.

  Oavsett vad det blir så hoppas jag det blir ett roligt firande!

 6. Aleksandra

  Aww fy fasen vad söt hon är! 😀 Jag har alltid sagt att jag inte vill ha barn, men sen den dagen jag såg bild på Molly så har jag alltid sagt ”om jag någon gång ska ha barn, så ska det vara en liten Molly, brunt hår, bruna ögon, söt och alltid glad”, så sjukt söt är hon!! :D:D

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting